Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Продовжуємо розглядати наручні годинники, наявність яких в тобі відразу викаже шанувальника військової справи

Міцні, витривалі, функціональні — це про військовий годинники з першої частини. Що ж до нижче описаних хронометрів, знай: попереднім вони нічим не поступаються.

bremont.com

Bremont Argonaut Bronze

Британський бренд. Але механізм швейцарський, надійно захований у міцний корпус із бронзи CuSn8, покритий патиною. Нещодавно було презентовано нову версію хронографа — Sargasso blue. Відмінна риса - нейлоновий ремінець із бронзовою пряжкою. У компанії кажуть: «Це наш свіжий і барвистий погляд на естетику, орієнтовану на легкість читання».

Argonaut Bronze схвалені Збройними Силами Її Величності, тому продовжувати розхвалювати аксесуар не бачимо сенсу.

Ціна $3,649

victorinox.com

Читайте також: Годинник із куль: твій бойовий час

Victorinox Swiss Army Watch INOX Mechanical

На перший погляд INOX зі своїм 43-міліметровим корпусом незграбні та звичайні. Але якщо придивитися, то можна побачити циферблат кольору Clous de Paris. І це виглядає чудово. Особливо в поєднанні з візерунчастою тканиною і шкіряним ремінцем: так годинник виглядає дуже елегантно. Але для любителів заліза бренд випустив варіант і з металевим ремінцем. Одним словом, вибір є.

Ціна - $930

longines.com

Longines Heritage Military

Хоча марка з любов'ю запозичує дизайн хронографів 40-х років, виготовлених для британських Королівських ВПС, цей годинник, як і раніше, виглядає вражаюче. Не останню роль у цьому відіграють маково-сині стрілки та елегантний циферблат із патиною.

Ціна - $ 2,200

Читайте також: Машина часу: 10 годинників із дизайном, які повертають в минуле

panerai.com

Panerai Submersible Verde Militare 42mm (PAM01055)

Моделі Panerai Submersible славляться своєю надійністю і тому підходять для найсуворіших умов та найглибших океанських експедицій. Нещодавнє доповнення до асортименту – перші хронографи бренду з циферблатом кольору хакі.

У 42-міліметровому корпусі з матової сталі є все, що можна очікувати від професійних годинників для дайвінгу: задня кришка, що загвинчується, безель, що обертається в одному напрямку, зелений каучуковий ремінець і заводна головка із запатентованим захистом Panerai. Водонепроникність – на глибині до 300 метрів.

Годинник оснащений механізмом P900 з автоматичним підзаводом та запасом ходу 72 години. У комплект входить другий ремінець із водостійкої тканини та інструмент для його заміни.

Ціна - $ 8,700

rolex.com

Rolex Explorer II

Годинник має чітку військову естетику, але є один момент - гладкий металевий ремінець. Цей аксесуар чудово доповнить твій невимушений образ. А якщо хочеш прикрасити полярно-білий циферблат хронографа, можеш додатково замовити ремінець НАТО.

Ціна - $ 8,600

Читайте також: Найдорожчий годинник у світі 2017

tudorwatch.com

Tudor Black Bay Pro

Новий Tudor Black Bay Pro - годинник, створений для роботи в «польових» умовах. Має міцний механізм, захований у не менш міцному матовому корпусі розміром 39 мм. Особливість дизайну - чудове оздоблення і жовта стрілка GMT, що виступає на монохромному циферблаті, символізує сімейну спадщину бренду.

Ціна $4,330

unimaticwatches.com

Unimatic UC2

Мінімалістський дизайн будь-якого Unimatic однозначно натякає на його міланську спадщину, чистоту стилю та мети. UC2 - одна з надійних базових моделей марки, а також стандарт розбірливості міток циферблата. Останній ховається за опуклим сапфіровим склом. Механізм помістили у сталевий корпус. Матовий дизайн добре приховає будь-які подряпини та потертості.

Загалом хронограф виглядає м'яко та ненав'язливо, і навіть трохи у стилі ретро.

Ціна - $390

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK