Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Розглядаємо найвпливовіші бренди кросівок у світі та допомагаємо вибрати те, що підкреслить твою індивідуальність

Колись кросівки застосовувалися виключно у спортивних цілях. Сьогодні ж завдяки праці невпинних дизайнерів і модельєрів цей предмет чоловічого гардеробу - золотий стандарт.

Перехід від бігової доріжки до подіуму був повільним і поступовим, але останніми роками він досяг апогею. Цей тренд, схоже, продовжуватиметься безкінечно. Скажімо за це «дякую» низці ключових дизайнерів і найкращих брендів кросівок, які доводять взуття до краю у всіх можливих напрямках.

Читайте також: Модные путы: как шнуровать обувь

Одні створюють білі шкіряні кросівки з різними прикрасами, інші ніби винаходять технології для Зони 51 (таємна військова база в США) або фільму «Назад у майбутнє». Примітно: і тут, і там є ті, хто підняв кросівки від їхнього утилітарного коріння до абсолютної вершини високої моди, якою вони є сьогодні.

То що це за кросівки? Читай на сторінках MPort.

Nike

Так, у 2016-му Nike справді повернулися в майбутнє та зробили кросівки Марті МакФлая з автоматичною шнурівкою. І це далеко не єдиний випадок, коли бренд прорвався крізь отвір у просторі-часі і приніс нам щось прямо з майбутнього, зробивши його найбільшим законодавцем моди у світі спортивного взуття.

Заснований у 1964 році тренером з легкої атлетики з Орегонського університету Біллом Бауерманом, бренд має великий досвід виробництва взуття з найкращими у світі характеристиками, а також технологічними інноваціями (чого тільки варті технології Flyknit та NikeID).

У Nike знають, як створювати взуття, яке відповідає галасу навколо свого бренжу. Тут від орденів на грудях цієї марки живого місця не залишилося. Наприклад, Air Max , Air Force 1 і Air Jordan, які вже самі по собі є цілими династіями кросівок. А ще в модельному ряді є класичні моделі в стилі ретро, ​​такі як Cortez і Blazer .

Nike. Як і раніше, найвідоміші. Як і раніше, найбільш затребувані.

https://www.nike.com/

https://www.nike.com/

https://www.nike.com/

Adidas

Безперервна технологічна «гонка озброєнь» між світовими брендами кросівок призвела до появи найсміливіших інновацій в галузі взуття. І на щастя для нас ознак ослаблення ця боротьба демонструвати не збирається.

Запитай будь-кого на вулиці, який найкрутіший бренд кросівок, і тобі дадуть відповідь «Nike». Тим не менш, з легкими як пір'їнка матеріалами і дивовижною технологією підошви сміливо можна стверджувати, що старі добрі «три смужки» найкам не поступаються аж ніяк. Бренд, заснований 1949 року, став глобальним феноменом, очолюваним наукою.

Є улюблена класика: Superstar, Stan Smith та Gazelle, і вони нікуди не подінуться. Але в той же момент німці почали співпрацювати з лабораторією R&D, внаслідок чого у світі кросівок бренду з'явилася ціла гілка Q. А ще давай згадаємо співпрацю з Yeezy, лінійку Ultra Boost, що назавжди змінила правила гри. А ще зовсім недавно німецький спортивний гігант експериментував з 3D-друком як методом виробництва новаторських підошв з перетинками.

Загалом, наша тобі порада: не спускай з Adidas очей ні на мить.

https://www.adidas.com/us

https://www.adidas.com/us

https://www.adidas.com/us

Converse

Неймовірно (і трохи страшно) думати про те, як сильно змінився світ за останні сто років. Комерційні авіарейси, телебачення, мобільні телефони та Інтернет — ось лише деякі з винаходів, що змінили наше життя назавжди.

До списку вищезгаданого сміливо включаємо і Converse Chuck Taylor All Star – справжній тріумф дизайну: коли щось, представлене сторіччя тому, досі використовується у всьому світі. Створені в 1917 році, культові кеди на 99,9% залишилися незмінними і зараз є найбільш продаваним взуттям у США, Великобританії та інших країнах.

Так, у бренду є й інші чудові кросівки (Run Star Motion і Chuck 70s). Але All Star'и - те, що залишиться назавжди (не тільки для нас, а й для наших онуків).

https://www.converse.com/country-language-selector

https://www.converse.com/country-language-selector

https://www.converse.com/country-language-selector

New Balance

Далеко не кожна фірма готова розкидати свої заводи по всій земній кулі. Якщо говорити про бренди кросівок, то й поготів. Саме це і робить New Balance одним із лідерів у цій грі.

Бостонський бренд не лише виготовляє одні з найзручніших і культових кросівок (до речі, створених у далекому 1906 році), а й виготовляє преміальну лінійку, маючи фабрики в США та Озерному краї Великобританії.

На виробництві — виключно висококваліфіковані кадри, завдяки чому New Balance мають блискучу репутацію серед спортсменів, а й обивателів. Тут є все: від бігових Fresh Foam Beacons, і до модних 608-х. Так що задоволеними залишаться всі: від консервативних дідусів, і до просунутої еліти хіпстерської... Не дарма ж бренд завоював собі місце в залі слави FashionBeans .

https://www.newbalance.com/

https://www.newbalance.com/

https://www.newbalance.com/

Puma

Не найгучніший бренд. Але поки одні змагаються у гонці за озброєннями, Puma тихо працює у фоновому режимі, удосконалюючи класику з 1948 року. Хоча нові моделі теж винаходить.

Яскравим прикладом такого є підхід бренду до тренду масивних кросівок. Puma приміряла він цей образ, наклала нього власний відбиток і зробила його доступним всім.

Зверніть увагу на модель Thunder Electric, що відрізняється масивною, але спортивною формою та яскравими забарвленнями у стилі 1990-х. Не менш стильна лінійка Tsugi, що пропонує більш витончене поєднання сітки і неопрена на м'якій товстій підошві.

https://us.puma.com/us/en/home

https://us.puma.com/us/en/home

https://us.puma.com/us/en/home

 

 

 

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK