Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Правильно підібраний гардероб може зробити день вдалим, а невірний повністю зіпсувати. Розповідаємо, що робити, щоб верхній одяг був доречним

Непередбачувана погода та розмиті межі сезонів часто заганяють у безвихідь, оскільки складно вибрати стильний верхній одяг так, щоб він був доречний, і ти від холоду не мерз. Тому пропонуємо список: від зимового пальто до легкої куртки. Нехай це допоможе тобі не замерзнути + виглядати в будь-якій ситуації стильно.

Що вдягнути на зустріч із друзями?

Читайте також: Классика и китч: что носили самые стильные мужчины 2019

Твоє соціальне життя точно не повинно ставати гіршим тільки тому, що в тебе немає відповідного верхнього одягу. Незалежно від того, прямуєш до місцевого бару або модного бутіка в центрі міста, правильний вибір може значно полегшити переміщення з місця на місце без ризику замерзнути.

Куртка-бомбер присутствует почти во всех коллекциях модных брендов 2020

Куртка-бомбер присутствует почти во всех коллекциях модных брендов 2020

Pinterest

Куртка-бомбер - це найкращий варіант для дружніх зустрічей. Його легкий дизайн ідеально підходить, щоб захиститися від холоду, а бомбер може бути самостійною основою образу.

Яку куртку вибрати для прогулянки?

Денні прогулянки містом - штука хороша, але завжди є можливість потрапити під дощ чи сніг. Тому потрібен одяг, який дозволить легко гуляти, і захистить від раптового погіршення погодних умов.

Пуховик - must have сезона зима 2020. И да, в нем тепло + удобно

Пуховик - must have сезона зима 2020. И да, в нем тепло + удобно

Pinterest

Найкращий вибір у такому випадку - пуховик що збереже тепло, але при цьому буде досить легким. А якщо він ще й "оснащений" каптуром - у тебе є відповідь будь-якій погоді.

Що з верхнього одягу вдягнути на побачення?

Безумовно, для побачення потрібно щось практичне, стильне та елегантне. І при цьому одяг має відображати твій особистий стиль. Тому оптимальний вибір - парка.

Парка согреет даже в самое холодное время

Парка согреет даже в самое холодное время

Pinterest

Парка неймовірно універсальна, її можна носити як з костюмами, так і з повсякденним офісним "екіпіруванням". Деякі моделі - з обробкою зі штучного хутра, що забезпечує комфорт та відповідність модним трендам.

Якому одягу віддати перевагу для поїздки роботи?

Читайте також: 5 оригинальных лайфхаков с одеждой на все случаи жизни

Якщо твоє професійне заняття передбачає діловий стиль чи кежуал, вовняне пальто стане найдоречнішим варіантом. Як строгий костюм, так і вільніший варіант "сорочка + штани" будуть чудово поєднуватися з пальто, особливо, якщо додати до них елегантну деталь у вигляді чоловічого шарфа.

В классическом пальто ты всегда будешь смотреться выигрышно

В классическом пальто ты всегда будешь смотреться выигрышно

Pinterest

Пальто відмінно підходить для створення багатошарового образу, який надзвичайно актуальний у прийдешньому весняному сезоні. Але, звичайно, не варто забувати і про грамотне поєднання одягу та взуття.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK