Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Випускати аромати можуть не лише модні будинки, а й автобренди, космічні компанії та навіть зомбі-команди

Запах зазвичай здатний нагадати про приємні або пам'ятні моменти життя (особливо якщо це маскулінний чоловічий запах ). Цим активно користуються імениті бренди, створюючи власні парфуми, що асоціюються виключно з ними.

Духи від Формули 1

Нещодавно навіть Королівські перегони запустили власну туалетну воду F1, яка буде коштувати як недорогий автомобіль.

Читайте також: Аромат на двоих: 12 лучших парных парфюмов этой осени

Колекцію ароматів розробляли у колаборації з Designer Parfums. Склад підбирали так, щоб він максимально асоціювався із гонками (що вони туди домішали, невже бензин?), технологіями та динамікою. Тираж парфумів обмежений, а вартість одного флакона – 7750 фунтів стерлінгів. Звичайно, все це через унікальну форму флакона, проте згодом вийде і дешева версія у простих ємностях.

Теперь можно пахнуть, как именитый гонщик Formula 1

Теперь можно пахнуть, как именитый гонщик Formula 1

twitter.com

В обмеженій серії - три аромати з назвами, схожими на автомобільну термінологію: Agike Embrace ("Швидкі обійми"), Fluid Symmetry ("Рідка симетрія") і Compact Suspension ("Компактна суспензія або за аналогією з англійською, підвіска"). Масовий споживач отримає духи в п'яти варіантах, але їх назви поки невідомі.

Аромат Mercedes

Але не лише гонщики захоплюються створенням ароматів. Наприклад, Mercedes ще у 2011 році випустили аромат, покликаний підкреслити сміливість та ексклюзивність бренду. Парфуми поєднують у собі теплий, пряний аромат із домішкою мускатного горіха, гальбануму на тлі деревних ноток та квіткової свіжості, бергамоту та цитрусу.

Элитный автомобиль, наверное, пахнет так же

Элитный автомобиль, наверное, пахнет так же

Pinterest

Звичайно, парфуми продавалися в офіційних дилерських центрах Mercedes, і коштували зовсім не дешево.

Запах космосу

Якщо ти коли-небудь думав про те, чим пахне космос, саме час це дізнатися.

Компанія Lockheed Martin виробила свого часу 11 апаратів для космічних досліджень, а потім вирішила випустити і парфуми з ароматом космосу - Vector.

Аромат космоса теперь вполне ощутим

Аромат космоса теперь вполне ощутим

Pinterest

Читайте також: В духе времени: 5 новых классных ароматов для мужчин

Керував створенням космічної парфуми відставний американський астронавт Тоні Антонеллі, який спробував відтворити саме той запах, який він відчув, покинувши МКС і опинившись на просторах відкритого космосу.

Зомбі-духи

У США, схоже, серйозно перейнялися проблемою зомбі-апокаліпсису, тому створили особливий аромат, який покликаний дати людині відчути себе зомбі.

Аромат "для зомби" или "от зомби" - оригинально, в любом случае

Аромат "для зомби" или "от зомби" - оригинально, в любом случае

Pinterest

Виробник пахощів Demeter Fragrance Library постарався на славу : аромат створили у двох варіантах - Zombie For Him (для джентльменів) та Zombie For Her (для леді). Флакон прикрашений зображенням покійника, а всередині - тони сирої землі + запах прілого і сухого листя, а також мікс із отруйних грибів з пікантним лісовим мохом. Ну і, звичайно ж, ледь вловимі відтінки плісняви. Загалом, чудовий запах.

Також тобі буде цікаво ознайомитися з тим,

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK