Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Публікуємо ці 3 вправи на трицепс для того, щоб у тебе руки були об'ємними, а настрій гарним

Біцепс — один з м'язів, що легко і швидко прокачуються в твоєму тілі. Швидко та якісно накачати свої біцепси можеш у будь-який момент. А ось із трицепсами доведеться повозитися. І ми розповімо, як це зробити легко та безболісно. Особливо якщо у тебе на балконі валяється штанга.

 

Французький жим штанги лежачи

Типовий французький жим. Нетипове тільки те, що виконується він, лежачи і зі штангою в руках. Відводить кінцівки за голову (в ідеалі на 45 градусів), потім їх випрямляєш. Важко? Зменш вагу снаряда і опускай штангу до чола.

Читай також: Тисніть її по-французьки: гантель для трицепса

Норма: 2-3 сети по 10-12 повторів. Можна те саме робити і з гантеллю. У такому разі вона повинна рухатися перпендикулярно до тіла. Це також гарна вправа на трицепс. Спробуй, а раптом сподобається?

 

Жим штанги вузьким хватом

Читай також: 5 забійних способів накачати твої трицепси

У цій вправі більшу частину навантаження на себе беруть грудні. До того ж часто болять зап'ястя. Але користь від цієї вправи на трицепс велика. Не радимо її ігнорувати.

Норма: 2-3 сети по 10-12 повторів. Відстань між кистями – 15-20 сантиметрів. Опускай штангу до грудних. Відштовхуй за рахунок трицепсів.

 

Французький жим штанги (гантелі) сидячи або стоячи

Такі вправи на трицепс відрізняються від французького жиму штанги, лежачи тим, що прокачують внутрішню частину триголового м'яза. І виконувати їх радимо без спеціального обладнання, тобто без лави → велике навантаження на робочий м'яз.

Техніка: тримай снаряд над головою, опускати потрібно так, щоб він опинився за головою в районі шиї. Згинатися повинен лише ліктьовий суглоб. Норма: 2-3 сети по 10-12 повторів.

Читай також:Найпереоціненіша вправа для трицепсів

Цікаво: між французьким жимом лежачи/стоячи є проміжний варіант – жим на лаві під кутом (близько 45 градусів). Теж хороша вправа. Однак велике навантаження на трицепс отримуємо саме під час виконання жиму стоячи.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK