Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Якщо з якихось причин ви відмовилися від тренувань у тренажерному залі, підтримувати фізичну форму можна вдома.

Заняття спортом вдома можуть бути такими ж ефективними, як тренування в спортзалі. Відсутність спеціального інвентаря можна компенсувати особливим комплексом функціональних вправ - круговими тренуваннями.

Кругові тренування

Вони дуже ефективні, але вимагатимуть від вас гарного спортивного рівня. Кругове тренування для чоловіків у домашніх умовах – це максимальні енерговитрати та мінімальний витрачений час. А такий варіант буде цікавим багатьом.

Наведемо приклад одного кола такого тренування.

Кругів потрібно зробити хоча б три. У кожному потрібно виконати чотири вправи. Перерва між ними – одна хвилина, інших перерв робити не потрібно. Кожна вправа виконується протягом 30 секунд. Тобто одне коло триватиме лише дві хвилини. Три кола – це шість хвилин і дві перерви по хвилині (між першим колом та другим колом, а також перерва між другим колом та третім колом). Разом тренування займає вісім хвилин.

Читайте також: 5 ефективних вправ для розвитку грудних м'язів вдома

  • Перша вправа - це біг на місці з високо піднятими колінами. Біг виконується з максимальною віддачею. Його тривалість, як було зазначено вище, 30 секунд.
  • Друга вправа складається з віджимання від підлоги, потім переходу з жиму лежачи в присід, і назад до віджимання від підлоги, і так далі по колу, поки не закінчиться 30 секунд.
  • Третє – це присід, а потім стрибок вгору з положення стоячи («зловити метелика»), а потім знову по колу поки таймер відраховує час.
  • Четверта вправа – це скручування на прес за визначений час. Потрібно постаратися за відведений час зробити максимальну кількість разів.

Ці вправи дуже вимотують, і перше таке тренування витримають далеко не всі. Але якщо займатися систематично, то "кругове" стане улюбленим спортивним заняттям вдома.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK