Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

І справа далеко не в тому, що твої руки, можливо, по лікті в мазуті, і від тебе завжди несе машинним маслом. І не факт, що їй не сподобався твій зовнішній вигляд

Нещодавно після чергової невдалої спроби закрутити роман один із членів нашої редакції заявив: «Навіщо займатися цими дурницями? Найчастіше краще бути одному. Ці зустрічі забирають багато часу, а користі від них буває мало». Знайома історія? Якщо ти іноді теж так думаєш, то знай: зовнішність твоя тут точно не до чого. Проблема глибша.

Все нижчеописане засноване на особистих бесідах із представницями прекрасної статі. І на основі цих розмов ми склали список конкретних моделей поведінки чоловіків, які відштовхують жінок. Деякі з них можуть здатися очевидними. Інші – не дуже. Якими б вони не були, займись ними.

І так: список не є вичерпним, але, щоби не писати роман у трьох томах, ми вирішили цей перелік значно скоротити.

1. Ти постійно у справах

У своїй роботі ти чудовий, результативний, чому є мільйон доказів. І про останнє ти навіть не проти поговорити. Окей, твої друзі послухають це і навіть підтримають розмову (якраз самі такі ж). А ось дівчатам такі самолюбування (та й загалом нескінченні балачки про справи) нудні.

Тому замість чергових розмов про вагони на митниці поговори з дамою на теми, які вам цікаві. Це може бути будь-що: від фільмів до спорту, від авто до смачної їжі. І паралельно не забувай питати співрозмовницю про те, якою є її думка з того чи іншого приводу, як би вона вчинила, що б вибрала…

Читайте також: За і проти: твій прикид перед побаченням

2. Ти занадто нав'язливий

Мільйон марних повідомлень із дурними питаннями а-ля «як справи, чи все в тебе гаразд» — теж погано. Це параноя, це невпевненість у собі. Подумай: було б приємно, якби тобі по 100 разів на день "наярювали" з такими ж дурницями? Візьми себе в руки і припини "страждати...".

3. Мамин синок

Постійно переписуватись з мамою, навіть під час побачень — не заборона. І може навіть здатися, що ти відповідальна людина, для якої сім'я на першому плані. Але давай без фанатизму. Якщо на побаченнях постійно балакаєш про свою маму, вона раптово з'являється у ваших розмовах без особливої на те причини, або (боже борони) постійно пише та дзвонить, — дівчиною такий поворот подій може бути сприйнятий як тривожний знак. Бо останній тип, з яким жінки хочуть будувати стосунки — мамині синочки.

Жінкам подобаються незалежні чоловіки. Однак це не означає, що ти маєш чхати на всіх. Ні. Варто лише продемонструвати здатність самостійно приймати рішення без схвалення мами.

Читайте також: Про погоду та колишніх: найкращі та гірші теми для розмови на першому побаченні

4. Проблеми з алкоголем

Випивати ніхто не забороняє. Але щоразу доводити себе до стану "море по коліна" - теж не окей. Вона подумає: без склянки ти ні на що не здатний. Але ми розуміємо, що це не так. Просто ти сором'язливий, особливо в присутності прекрасної мадемуазелі.

Вихід є. Полягає він у тому, що жінкам подобаються чоловіки, які не приховують своїх уразливих сторін. Жінки хочуть бути з чесними, а не тими, хто топить свої слабкості на дні склянки. Так що будь відвертим, поговори з нею про свої переживання і сором'язливість. Але й самовдосконалюватися не забувай: гріш — ціна тобі, якщо скаржишся на проблему, але її ніяк не вирішуєш.

Unsplash

5. Прохання показати її «голі» фото (нюдси)

Для когось це може прозвучати дивно, але такі прохачі є, і зустрічаються досить часто (згідно з нашим скромним опитуванням). Дівчата розуміють: рано чи пізно надіслане ними фото побачать твої друзі, колеги, а може й просто широке коло користувачів соціальних мереж... Тому такі прохання часто-густо змушують твою майбутню пасію задуматися, лякають, відштовхують її.

Ось ти скажи: навіщо тобі цей знімок? Чи не простіше запросити даму на побачення, а потім - до себе на чай? Адже вся дівчина в твоєму розпорядженні — набагато краще, ніж жалюгідний знімок, та ще й у не зрозумій-якій якості…?

6. Економія

Запрошуєш на побачення у найдешевші місця? Рахунок у ресторані ділите навпіл? Уникаєш громадських заходів, щоби економити гроші? Даремно. Такі не подобаються всім, не лише жінкам.

Але й вечеряти у найдорожчих ресторанах також не варто. Просто керуйся здоровим глуздом: віддай у міру, не чекай нічого у відповідь. Будь не скупим, а хлопцем, який вміє вести рахунок грошам.

7. Негатив

Любиш пообговорювати інших (особливо за їхньою спиною)? Для неї це тривожний сигнал: подумає, що ти людина нехороша. Так, у всіх нас бувають погані дні та сутички з оточуючими. Але подумай: яке враження справиш, перемиваючи кісточки своїх колег (і боже борони колишніх подруг)? Дівчина одразу подумає: «Колись ти так говоритимеш і про мене…».

Вчись про інших говорити добре. Здивуєшся, як це позитивно змінить ситуацію. А ще, можливо, так само добре говоритимуть і про тебе.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK