Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Прекрасна стать любить розмови і увагу - це безперечно. А про що з ними говорити і як за допомогою цього справити враження на дівчину?

Хороші фільми та гарні серіали - непогана тема для розмови з дівчиною. Однак ваші уподобання можуть не збігатися, та й не кожна любить кінематограф. Отже, треба підкорювати її іншими, складнішими та цікавішими темами. Наприклад, спілкуванням. Оскільки воно – майже половина успіху. Але це якщо говорити красиво та змістовно. То ж як справити враження на дівчину за допомогою спілкування?

Не мовчи

Читайте також: Як не сваритися з коханою: кілька чоловічих правил

На побаченні часто може виникнути незручна пауза, оскільки ви ще мало знаєте один одного або не знайшли спільні точки дотику. Так часто буває на перших побаченнях. Не будь "почекуном" - заповнюй паузи розмовами на нейтральні теми, пожартуй, зрештою.

Промацай ґрунт

Комунікація з дівчиною, особливо ще не дуже знайомою, схожа на незвідане поле, але, пройшовши його, ти зможеш правильно з нею розмовляти.

Важливим пунктом є те, що тобі не варто вивалювати їй усе, що в тебе скупчилося в голові - постарайся дізнатися більше про неї. Про себе ж говори коротко і стримано і не перетворюй побачення на свій бенефіс.

Правильно став питання

Спробуй дізнатися більше про те, які у неї мрії, чим вона хотіла б займатися.

У будь-якому випадку, якщо поставиш питання на кшталт того, де вона працює - у відповідь отримаєш максимум коротку інформацію про те, в якій компанії вона працює і на якій посаді.

Unsplash

Кажи компліменти

Якщо не знаєш про що поговорити? Зроби їй комплімент - знайди щось, що є в ній унікальним (як правильно робити компліменти - читай тут ).

Це необов'язково має бути щось особливе у зовнішності – достатньо підкреслити її розум чи почуття гумору.

Поговоріть про подорожі

Якщо не знаєш про що поговорити в принципі? Розпитай її про те, де вона бувала, куди б їй хотілося повернутися чи побувати у майбутньому.

Але тобі точно не варто розповідати про свої курортні романи та пиятики з друзями. Краще також поділися мріями та розказати, як би ти хотів провести ідеальну подорож.

Торкайся глибоких тем

Намагайся вивести її на емоції - тоді розмова перестане бути нудною і примітивною балаканкою, а ти даси дівчині зрозуміти, що зацікавлений у ній. До речі, таким чином легко можеш вивести її на відвертість і отримати максимум інформації . А ще покажеш, що вмієш слухати та чути.

Тобі також буде цікаво почитати:

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK