Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Навіть найнедоступніша дівчина все одно любить вухами. Тому знай: де, коли та які компліменти говорити

Правильний комплімент – ціле мистецтво. Потрібно вміти так тонко і не нав'язливо їх робити, щоб жінка відчувала: це твої думки, а не завчена фраза, яку кажеш кожній зустрічній. Інакше доведеться ще сто років чекати, щоб вона запросила тебе додому на чай.

 

Зовнішність

Якби жінка не виглядала, скільки б вона ночей до цього не спала, завжди кажи, що вона чудово виглядає. Вона має знати: ти любиш її будь-як. Це головна заповідь усіх залицяльників.

Читайте також: Як зробити її своєю дівчиною: 4 поради

Молодість

Дівчата витрачають дивовижні суми на те, щоб боротися з відбитком часу на їхньому обличчі. Вони просиджують годинами у салонах краси та на тренажерах. Все це — задля того, аби запобігти старінню. Тож чому б не винагородити їх: і не сказати про те, що вони молодо виглядають?

Посмішка

Панночками можна приємно маніпулювати. Розкажи кумедний анекдот, а потім зверни увагу на те, що дівчині дуже пасує, коли вона посміхається. Це безпрограшний варіант. Перевірено: він здатний розтопити серце навіть найкрижанішої та недоступної.

Unsplash

Особистість

Багато хто знає: жінкам приємно чути про те, що у них гарна попа чи шикарні груди. Але такі компліменти – вчорашній день. Блисни креативом: скажи, що вона - особистість. Звучить більш ніж незвично. Такі люб'язності куди приємніші за старі заїжджені фрази.

Читайте також: ТОП-8 дурних способів підчепити дівчину

Незвичайна

Твого досвіду у сексі та стосунках вистачить на всіх. У цьому ніхто не має сумніву. Тож тебе вже нічим не здивуєш. Але, все-таки, спробуй відшукати у своїй дівчині те, від чого просто божеволієш. Повір у це і доведи дівчині її особливість, наводячи приклад цієї її риси. З особистого досвіду: справді працює.

Невинність

Навіть найзалізніші леді та підступні самки можуть приємно перетворитися, якщо скажеш, що вони ніжність і невинність. Це нагадає їй, що вона - жінка, а не боєць. Вона, як і всі дівчата, потребує того, щоб хтось про неї дбав і захищав.

Unsplash

Час

Хочеш якнайшвидше опинитися в ліжку у жінки? Скажи, що з нею приємно проводити час. Приділи їй цілий день, а краще вихідні, намагайся зблизитися. І потім нагадай, що мав рацію: з нею, справді, приємно проводити час. Можливо, вона захоче віддячити тобі запрошенням на чашку чаю.

Читайте також: Знайдено найкращий у світі комплімент

Фігура

"Ти схудла?", - Задай це питання з серйозним виразом обличчя. Це ще одна смертельна зброя, що миттєво вражає ціль.

Ідея

Не соромся іноді передавати ініціативу жінці. А потім обов'язково кажи, що її витівка виявилася чудовою ідеєю. Чому б не побалувати дівчину та не дати їй покомандувати?

Читайте також: Як приручити дівчину?

Безперечність

У відповідь компліменти дівчата часто відмовляються, заперечуючи тобою сказане. Рекомендуємо приправити репліки емоціями та впевненістю. Адже це твоя думка і особисто тобі подобається. Думка решти — їхня особиста справа.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK