Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Не знаєш, як зробити просто знайому дівчину тією, яка буде завжди поряд з тобою? Ми в Men`s Portal підкажемо.

Вона тобі подобається. Вона дуже тобі подобається. Вона тобі подобається настільки, що ти хотів би запросити її на побачення.

Але чи є гарантія, що вона вибере тільки тебе для близьких стосунків із безлічі знайомих чоловіків? Щоб твої шанси зросли, вживай запобіжних заходів. І прислухайся до цих порад, які допоможуть тобі зробити твою знайому своєю дівчиною.

1. Стань не таким, як усі

Тобі доведеться зробити все можливе, щоб виділитися зі зграї вовків, що шкрябаються в її двері. Як це зробити? Вона приваблива і всі їй про це говорять. А ти знайди особливі та не обмежуйся заїждженими компліментами на адресу її очей чи фігури. Знайди в ній щось глибше і непомічене іншими. І тоді вона неодмінно помітить тебе.

Читайте також: 8 ознак того, що ти їй сподобався

2. Зіграй за її правилами

Не роби грубої і дуже поширеної чоловічої помилки - не намагайся відразу придушити її своїм авторитетом і агресивною силою. Спроба "переконати" її зробити щось просто тому, що ти цього хочеш матиме неприємні наслідки. Хоча б спочатку, але спробуй розкрити їй причини, чому потрібно вчинити так, а не інакше. Зауваж, у цьому випадку і вона не відштовхне тебе, і ти сам заробиш додатковий авторитет.

Unsplash

3. Запам'ятай дрібниці

Якщо її улюблена квітка – фіолетовий тюльпан, навіщо купувати їй червоні троянди? Вона любить подвійне шоколадне печиво? Пригости її саме їм, а не кремовим тортом. Всі ці та інші дрібниці покажуть їй, що ти цікавишся своєю подругою і надаєш будь-яким деталям, хай навіть і деяким капризам, велике значення. Хіба не так чинять люблячі люди?

Читайте також: Чому жінки не завжди хочуть зустрічатися з тобою: 7 чесних причин

4. Не будь повністю доступним

Перебуваючи поряд з нею і роблячи, як було рекомендовано вище, ніколи не втрачай своєї особливості. Завжди будь самим собою. Твоя «особливість» має відкластися у її мозку. І ось коли вона все це добре вбере в себе, вона стане зовсім по-іншому дивитись на тебе. І нудьгувати за тобою вона буде не як за своїм хорошим знайомим, а як за своїм єдиним хлопцем.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK