Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Як жінка на тебе дивиться, нахил її підборіддя, де лежать її руки… Корисної інформації багато. Залишилось навчитися з нею розбиратися

Більшість мови тіла контролюється підсвідомістю, через що керувати ним вкрай важко. Як і, відповідно, приховувати те, що людина насправді відчуває всередині.

Експерти впевнені: за позою жінки, виразом обличчя та інших деталей її зовнішності можна визначити, чи комфортно дамі з тобою поряд, чи ти пробудив її інтерес, чи хоче вона продовжувати з тобою розмовляти. Що це за деталі?

1. Вона копіює твої жести

Коли жінка зацікавлена в тобі, вона може почати грати мову твого тіла. Наприклад, якщо ти взяв свій коктейль, леді швидше зробить те саме. Нахиляєшся до барної стійки - жінка напевно також нахилиться. Можеш перевірити ще раз: коли регочеш, відкинь голову назад. І подивися, напевно жінка зробить такий самий рух.

Це найкраща ознака того, що вона від тебе божеволіє, оскільки такі процеси відбуваються глибоко несвідомо і самоконтролю практично не піддаються (принаймні так вважають психологи).

2. Вона нахиляється

Коли жінка фізично (у буквальному значенні) починає до тебе нахилятися, це теж означає її симпатію.

Якщо ти привертаєш її увагу, жінка показує це, м'яко нахиляючись до тебе. Шия - чутлива область, і ми інстинктивно захищаємо її від погроз. Тому коли леді показує свою шию трохи більше звичного, їй поряд з тобою комфортно.

І навпаки: якщо дівчина відхиляється від тебе, це тонка ознака пошуку особистого простору та спроба дистанціюватися.

Читайте також: Жіночий погляд: 7 головних помилок чоловіка на побаченнях

3. Вона фізично «відкрита»

Ми схильні підсвідомо блокувати себе від людини, коли з нею не відчуваємо себе в безпеці або коли не хочемо бути поруч.

Якщо дівчина схрещує руки або кладе сумочку на стійку між вами, вона може свідомо повідомляти, що закрита для подальшого контакту з тобою.

А як тоді виглядає відкрита мова тіла? Її руки можуть бути розслаблені, знаходитися з обох боків, вона буде займати зручну позу і навіть прибрати предмети, розташовані між вами. Наприклад, пересунути свою Маргариту, щоб звільнити місце для тебе, або поставити сумку на підлогу, коли ти сідаєш.

4. Її тіло «дивиться» у твою сторону

Коли нас щось інтригує, приваблює чи цікавить, ми схильні спрямовувати все тіло у його бік. Якщо її плечі, тулуб та груди під час спілкування дивляться на тебе, це чудовий знак.

І навпаки: коли дама відвертає тіло в іншому напрямку ( або не дай боже зовсім у протилежному ), це сигналізує про дискомфорт чи незацікавленість у тобі.

5. Вона нахиляє голову

Легкий нахил голови в твою сторону теж сигнал про її симпатію. Начебто дрібниця, але говорить багато про що. Мотай на вус і будь уважний.

Unsplash

6. Вона дивиться в очі

Люди часто виявляють інтерес через зоровий контакт. Зустріч з кимось очима каже: "Я присутня, зосереджена на тобі і зацікавлена в тому, що ти хочеш повідомити". А ще це дає можливість встановити глибший емоційний зв'язок під час розмови.

З іншого боку, якщо дівчина відводить погляд, оглядаючи кімнату, поглядаючи на двері, тобі наша порада — шукай іншу співрозмовницю.

7. Широкі зіниці

Зіниці стають більшими, коли бачимо те, що нам подобається. Частково це пов'язано з виробленням так званих «гормонів кохання» — окситоцину та дофаміну. І іноді із прийомом наркотиків. Але сподіваємось, що останнє – це не про твій випадок.

8. Вона входить у фізичний контакт

Неважливо, що дівчина робить: ніжно кладе тобі руку на коліно або торкається твоєї руки… Так вона долає сенсорний бар'єр. І це чудовий знак.

Дотик — наш свідомий спосіб зв'язку між собою, як між партнерами, друзями. Це ознака інтересу, якщо вона виявляє свою цікавість, грайливість чи навіть прихильність через дотик. Це, як правило, підсвідоме бажання поєднатися з приємною людиною. Тобто з тобою.

Ми тягнемося до і торкаємося речей, які нам подобаються.

Резюме

Хоча ці підказки досить практичні, але мова тіла все-таки не універсальна.

Наприклад: деякі люди можуть прагнути більшого особистого простору під час розмов, особливо з незнайомцями, або почуватися некомфортно, підтримуючи зоровий контакт протягом тривалого часу (через соціальну тривожність). Але це не означає, що ти цій людині не приємний.

Тут також може відігравати роль культурне тло людини. Наприклад, у деяких країнах вважається більш ввічливим дивитися вниз або убік, а не прямо в очі (особливо протягом тривалого часу).

І ось ще що: доки дівчина не заговорить, не можна бути впевненим на всі сто, що вона в тобі зацікавлена. Якщо сумніваєшся, наберися сміливості і просто спитай. І витончено зникни, якщо отримаєш негативну відповідь. Не виключено, що вона це оцінить, і наступного разу буде до тебе прихильна.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK