Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Це не зовсім те, що ми можемо контролювати. Принаймні у цьому впевнені вчені.

Дослідження привабливості проводяться вченими безперервно. Але поки що експерти не можуть сказати, чим і як зумовлено тяжіння до прекрасної статі (особливо до жінок з цієї рубрики ).

Єдине, у чому поки що вчені впевнені - це в наступних восьми чинниках, їх вони вже вивчили гарно.

Вік

Читайте також: ТОП-10 найкрасивіших дівчат з погляду науки

Дивна закономірність, але якщо людина народилася в сім'ї, де батьки були старші 30 років на момент появи дитини на світ, вона з великою ймовірністю вибере собі старшого партнера. Це доведено дослідженням шотландського Універститу Сент-Ендрюс, яке виявило, що студентки знаходили привабливими чоловіків зі зморшками, а хлопці легше йшли на контакт із старшими жінками.

Розбірливість

Як правило, стать не відіграє ролі при визначенні розбірливості – принаймні так стверджує дослідження Північно-Західного університету США. Нижчу планку партнера встановлює той, хто виявляє ініціативу при знайомстві, а не той, з ким знайомляться.

Вгодованість

Підсвідомість – штука непередбачувана. Дослідження Мартіна Тові і Вірен Свамі зі США показує, що чоловіків приваблюють повненькі дівчата (і навіть з надмірною вагою), якщо в момент знайомства чоловік сильно голодний, переніс стрес або важке фізичне навантаження. Вгодоване жіноче тіло в такій ситуації дає чоловічій психіці впевненість та відчуття безпеки.

Червоний колір

В очах чоловіків червоний одяг підвищує привабливість жінки, а психіка це взагалі розцінює як запрошення до заняття яскравим сексом. Для дівчат червоні елементи одягу у чоловіків сприймаються як ознака статусності, що теж підвищує їх популярність.

Яскраві очі

Навколо райдужної оболонки ока є темне кільце (лімбальне, не плутати з лімбічною системою). Чим контрастніший перехід від райдужної оболонки до білка ока, тим яскравіше здаються очі. У Каліфорнійському університеті в Ірвіні проводили експеримент, попросивши добровольців вибрати людей, які їм сподобалися, по фото. В результаті вибір був на користь тих, хто мав "яскраві очі", при цьому колір та інші прикмети були неважливими. Вчені вважають, що чіткість лімбального кільця несвідомо зчитується потенційним партнером як маркер молодості і здоров'я.

Unsplash

Жести

Невербальні сигнали (поправляння зачіски, запрошуючі знаки очима і легка посмішка) прекрасної статі дають чоловікам зрозуміти, що жінка готова спілкуватися. При цьому зовнішність абсолютно неважлива – працює несвідоме тяжіння.

Гормональний фон

Хоч би скільки ми не намагалися заперечувати, що гормони впливають на наше життя, це не так. Змінений ліками або контрацептивами гормональний фон впливає на привабливість жінки. Так що горезвісні феромони - зовсім не така вже й дурість.

Тональність голосу

Читайте також: Низький тембр голосу робить чоловіків та жінок більш привабливими для серйозних стосунків

Незалежно від природного тону голосу, в момент флірту жінки розмовляють на тон-півтону вище, що, як їм здається, приваблює чоловіків. Крім того, за даними вчених з Університету Макмастера (Канада), під час овуляції голос дівчат стає дзвінкішим. Такий собі сигнал тіла про готовність до зачаття, а отже – потенційної привабливості для протилежної статі.

Загалом це все, звичайно, дослідження, і не можна стверджувати, що немає винятків. Тим не менш, багато що цілком підтверджується практичним шляхом. Що пропонуємо не відкладати, і намагатися реалізувати на практиці такі поради.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK