Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Здавалося б, що простіше? Підійшов, усміхнувся, представився та зробив комплімент. Ні. Чоловіки вигадують мільйон ідіотських способів познайомитися. Зупинимося на «найулюбленіших».


1. Ошелешити банальністю

Наприклад, фразами типу: «Ой, а що це ви така гарна і одна?», або «Не на мене чекаєш, красуне?», або «А вашій мамі зять не потрібен?».

Що вона подумає: Такий собі, оригінал... Чекати подібного не стане навіть дівчина «глибоко за 40». А мамі набагато потрібніші нові чоботи на осінь та закрутка для консервування огірків.

2. Прикинутися збоченцем

Теж не найкращий варіант комусь сподобатися. Уяви, гуляє дівчина парком. Світить сонце. Вихідний. Вона одна. Життя здається їй прекрасним. Тут до неї підходять зі словами: «Дівчино, я телепат. Хочете вгадаю, якого кольору на вас спідня білизна?».

Що вона подумає: Ні, швидше хочу покликати поліцію. І взагалі, любчику, навіть якщо ти маніяк, не варто видавати себе першою фразою. Це поганий тон.

3. Бути наполегливим

Наприклад, постійно озиратися на неї через сусідній столик або просто вирячитися в упор на її груди або попу. Причому без тіні посмішки.

Що вона подумає: Може, в мене помада розмазалася і він так сигнали подає? Ні, начебто все нормально. Але все одно некомфортно. З таким би я нізащо не почала знайомитися.

4. Вбити «оригінальністю»

Багато пікаперів грішать псевдооригінальними викрутасами. Такими, наприклад, як: «Вітаю, сьогодні циганка нагадала, що мені подарують подарунки 154 незнайомих дівчат. Хочете мені щось подарувати, щоб пророцтво здійснилося?».

Що вона подумає: Якщо ти думаєш, що випробувавши цю ідіотську фразу на десятках інших жінок, ти підкориш моє серце, то дуже помиляєшся. Все життя мріяла бути 154-ою.

5. Допомогти другу

Досить поширений серед одноклітинних залицяльників варіант – кидати в атаку свого балакучого друга: «Мій друг весь вечір не зводить з вас очей. Він буквально закохався. Ніколи його таким не бачив. Він просто чудова людина. Розумний та добрий. Тільки сором'язливий. Давайте зараз його покличу? Васю, йди сюди!».

Тут підходить той самий Вася і щось бурмоче. Дівчина ніяково посміхається. Скромність – це, звісно, чудово. Але це не зовсім те, що необхідно чоловікові, щоб справити враження.

Що вона подумає: Цей рохля без друга і познайомитися не може? А ось друг у нього нічого. Голос приємний. Чому він пішов? Краще б замість Васі залишився той, другий.

6. Бути агресивним

Звичайно, можна підсісти до дівчини і з такими словами: Ну от! Така гарна дівчина, а палить! Знаєте, мій друг-гінеколог розповідав, що у жінок, що палять, народжуються неповноцінні діти! Хочете, щоб у вас була така дитина?».

Що вона подумає: Думка про таких дітей якось мало налаштовує на романтичний лад. Курити я якось кину і сама, а ти, дорогенький, іди своєю дорогою.

7. Бути байдужим чурбаном

Або ось така ситуація. Дівчина сидить біля під'їзду та плаче. Чортове життя, чортові друзі, ще й ключі від дому втратило... І тут він. «Сльози підітри!» - Що? – «Не «що», а сльози підітри. І взагалі, бачиш, до тебе підходять знайомитись? Треба свої соплі відставити та веселою бути!».

Що вона подумає: Ось козел!

8. Підкинути «комплімент»

Чоловіча фантазія на них невичерпна: "У вас така попка ... Але мені такі подобаються" або "А джинси чомусь подерті?" Так модно чи порвалися? Допомогти зашити?», або «А така чубчик у вічі не лізе?», або «Яка сукня гарна! Вона ваша?»…

Що вона подумає: А це нічого, що я дві години у магазині вибирала ці джинси? А що я місяць не наважувалася підстригтися і перегорнула мільйон журналів, обираючи зачіску? До речі, тобі не спадало на думку, що комплімент «Ух ти! Яка сильна! І біцуха у вас величезна» для когось звучить не надто чарівно?

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK