Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Декілька слушних порад для тих, хто хоче підкорити серце красуні.

Дівчина - створення, що потребує ласки та уваги. Потрібно знати, як правильно підсолодити їй життя, щоб вона стало поступливою, але не самозакоханою. Якщо мрієш зробити з неї чуйну особу, яка готова піти тобі назустріч і прислухатися до твоїх побажань, читай уважно.

Безліч компліментів

Без винятків кожна юбить компліменти. Комплімент є незамінним елементом спілкування. Реакція у відповідь: скромність і сором'язливість, щира подяка або навіть зарозумілість. Все залежить від того, наскільки сильно жінка обласкана чоловічою увагою. Для тебе головне – зробити її центром світу та символом краси, витонченості, грації – це вже, на що вистачить фантазії.

Проте зверни увагу на оригінальність дифірамбів. Якщо незвичайний та особливий комплімент – проблема, краще просто сказати, що твоя співрозмовниця гарна. А вдаватися до затертих висловлювань про блакитні, як бездонне море, очі, або губи, які солодші за шоколад, не варто. Або це лестощі, або завчеий для кожного наступного комплімент. Жінці, з якою ти давно у стосунках, буде приємно почути, що ти помітив, як вона трохи схудла, купила нову сукню, яка їй йде. Біжи тільки від тих, хто відповідає роздратуванням на твої добрі слова. Така жінка не вміє цінувати і навряд чи заслуговує на увагу.

Даруй подарунки

Існує приказка, яка говорить, що довга надія солодша, ніж швидкий сюрприз. Знай, до подарунків вона не має жодного відношення: нудити свою даму серця з презентом не треба, і сюрпризи не відкладай у довгу скриньку. Приємні несподіванки завжди радують і підвищують твій рейтинг у очах коханої. Хочеш запитати, а з чого це ти маєш його підвищувати?

Все дуже просто. На гарну жінку завжди знайдуться чоловіки, які, забувши про чоловічу солідарність, піднесуть себе у вигідному світлі. А ти можеш опинитися за бортом. Навіщо потрібна та, яка може тебе покинути? Тому що вона красива, розумна, і тобі подобається. Ми її і задобрюємо, щоб зробити ще й поступливою!

Але не плутай елементарні прояви уваги, наприклад, квіти із сувенірами – і подарунки. Дешеві дрібнички не потрібні, краще вручити один, але гарний подарунок. Якщо жінка говорить про високу вартість твого презенту, це зовсім не означає, що вона не хоче його брати чи їй незручно. Просто вона не звикла купувати собі настільки дорогий годинник, телефон або мікрохвильовку. Значить, потрібно подарувати подарунок так, щоб вона не відчувала себе зобов'язаною. І, звичайно ж, потім жодних нагадувань про цей вчинок.

Походи магазинами

У тебе з'являється можливість подивитися, на що витрачаються гроші, або підглянути за процесом купівлі нових речей, порадити те, що більше тобі подобається, а також скласти їй приємну компанію. Адже її подружки можуть порадити придбати ту річ, яка навіть на манекені виглядала на рідкість огидно. Так що мудра порада чоловіка завжди буде високо оцінена.

Спільний перегляд фільмів

Жінки, звичайно, схильні дивитися серіали, мильні опери, мелодрами та романтичну нісенітницю. Чоловікам подавай бойовики. Хоча так буває не завжди. У будь-якому випадку виділили час на фільми її жанрів. Жінка у хорошому настрої здатна тебе приємно здивувати!

Поговори про її подруг

Одна з пристрастей дам – розмови про себе подібних, тобто про подруг. Тут треба набратися терпіння. Промивання кісточок йде у всьому: одяг, зовнішність, чоловіки та коханці. Важливо бути другом, приємним співрозмовником. До того ж не зайвим буде дізнатися багато нового та цікавого про жінок загалом.

Незабутня ніч

Подарунки, компліменти, залицяння та спільне проведення часу зробили свою справу. Тепер треба показати себе в ліжку. Пам'ятаєш знаменитого коханця Джакомо Казанову? У творі про цей персонаж Герман Кестен писав: "Коли він хотів жінку, то діяв так, ніби на землі є тільки він і ця жінка, ніби є тільки його увага і почуття, причому широке саме настільки, наскільки потрібне для її завоювання. Фізична любов здавалася йому винятковою справою двох індивідуумів, яка прямує лише за їх теперішнім пристрасним бажанням». Що тут додати? Про кохання не треба говорити, ним потрібно займатися.

Стеж за зовнішністю

Сучасні жінки дуже вимогливі до кавалерів. Квазімодо з добрим серцем зараз потрібен одиницям. Їм подавай прекрасних принців з не менш доброю та щедрою душею. Тому, хоч би яким ти був чудовим у стосунках, доведеться взяти себе в руки і стежити за своїм зовнішнім виглядом. Поняття "краси", безумовно, у кожної різне, але охайність та акуратність у багатьох стоїть на перших місцях. Формула успіху така: приємний аромат парфуму, начищене взуття, чисті руки та нігті, напрасовані речі. Звичайно, для повного ідеалу не вистачає дорогого годинника та портмоне. Презентабельність завжди у пошані.

Будь мужнім

Великою дитиною бути погано. Це розчулює в окремих випадках. Недотепа, який не може зробити елементарних речей, навряд чи завоює гарну жінку. Постарайся бути в міру серйозним, не виявляти агресивних емоцій, виключити різкі та образливі для неї висловлювання. Стовідсотковий чоловік може бути трохи грубий та різкий. Не намагайся постійно сперечатися із жінкою, доводячи її неправоту. Ти ж домагаєшся покірності, а не зневаги чи страху.

Вір в себе

Ти спитаєш, як? Легко! При зустрічі з жінкою намагайся добре виглядати. Менше замислюйся про свої недоліки. Повір, часто оточуючі їх просто не помічають, і твої комплекси ні до чого. Боягузство не варто усувати за допомогою алкоголю, випита пляшка не принесе радості оточуючим. Поряд із сильним чоловіком жінка почувається щасливою, а значить, ти досягаєш своїх цілей.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK