Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

На перше побачення теж треба наважитися. Але якщо ти вже дійшов до цього моменту - знай, про що потрібно говорити і яких тем бажано уникати

У деяких хлопців на першому побаченні є суперздатність плавно переходити від однієї теми до іншої, при цьому встигати робити правильні компліменти , і це у них виходить без найменших заминок. Вони легко дотримуються рівноваги між розповіддю про себе та розпитуваннями дівчини про її життя, зачаровують співрозмовниць і просто здатні розсмішити та здивувати.

Але цей дар від природи рідкісний, хоча його можна виробити. Достатньо знати, на які теми можна вести розмову. І ще дещо. 

Читайте також: Фатальная ошибка перед свиданием: мнение ученых

Коли опиняєшся на побаченні, і розумієш, що закінчився запас розумних жартів, заготовлених тем, згадай про цей матеріал, і сміливо стави дамі такі питання. Однак не забудь відзначити для себе і "заборонені" теми.

Найкращі питання на першому побаченні

1. Як ти любиш проводити відпустку?

Усі люблять відпочивати, особливо у відпустці, коли можна поїхати та дізнатися про нові місця. Зазвичай дівчата охоче розповідають, де їм подобається відпочивати, як і з ким. А якщо у вас ще й збігаються локації для відпочинку, додаткова тема для розмови готова.

2. Яка твоя мрія?

Статистика наполегливо стверджує, що близько 20% пар, які обговорювали на першому побаченні мрії, хотіли б піти і на другу зустріч.

Це означає, що мрії можуть стати тією темою, що об'єднує, яка дозволить проговорити не одну годину. А це вже інтерес іншої якості.

3. Чим ти найбільше захоплена?

Про свої хобі дівчата говорити готові постійно. Щоправда, якщо вона починає соромитися і ухилятися від теми – не наполягай: можливо її захоплення дещо відрізняється від загальноприйнятих читань та танців.

4. Ти сова чи жайворонок?

Ні, звичайно, ти не запитуєш про те, з якою твариною вона себе асоціює, а лише таким чином дізнаєшся трохи про її спосіб життя і розпорядок дня. Це допоможе визначити, наскільки ви сумісні.

Торчать в смартфоне - одна из грубейших ошибок на первом свидании

Торчать в смартфоне - одна из грубейших ошибок на первом свидании

Pinterest

5. Хто має зіграти тебе у фільмі про твоє життя?

Це досить кумедне питання і, як правило, дівчата обирають ту актрису, яка асоціюється з їхнім характером найбільше чітко. Такими вони хочуть себе бачити.

6. Який найцікавіший факт ти знаєш?

Навіть якщо побачення буде невдалим, компенсацією тобі послужать нові знання, адже люди зазвичай мають у запасі кілька цікавих тем і розповідей.

7. На якому концерті ти була вперше?

Музика   - практично універсальна тема для розмови і дівчата радо діляться враженнями про перший концерт, на якому вони побували. Будь готовий "вразитись".

8. Яким був найкращий день у твоєму житті?

Таке питання повертає співрозмовницю в щасливі спогади, так що перше побачення з тобою вона точно запам'ятає. І, швидше за все, із приємним враженням.

9. Яке твоє улюблене свято?

Свята бувають різними і в такий нехитрий спосіб ти дізнаєшся про її релігію (якщо вона себе вважає віруючою), а також про соціальну позицію дівчини. Це все ж таки важлива частина у відносинах.

10. Що тобі найбільше подобається у твоїй роботі?

Розгорнута відповідь як на співбесіді від неї не потрібна, але питання і не звучатиме нудно. До речі, зустрічаються настільки цікаві професії, що тобі буде навіть цікаво дізнатися про деякі з них.

11. Яка твоя улюблена страва?

Звичайно, ти можеш про це дізнатися і під час листування (або де ви там познайомилися) і врахувати це при виборі місця зустрічі. Але, з іншого боку, послухати про її гастрономічні уподобання теж буде цікаво.

Первое свидание не должно быть похожим на допрос

Первое свидание не должно быть похожим на допрос

Pinterest

12. Що ти зазвичай робиш у вихідні?

Дізнавшись таку інформацію, точно зможеш зорієнтуватися і запросити дівчину на зустріч у відповідністі до її інтересів.

Найгірші питання на першому побаченні:

1. Чому ти незаміжня?

Хоча це питання і здається невинним, така фраза може створити незручність і невпевненість + незнання, як на нього відповісти. А деякі пані взагалі можуть розцінити його як образу.

2. Скільки у тебе колишніх?

Читайте також: Доступно и регулярно: 5 способов познакомиться с девушкой в тренажерке

Такого особистого питання не варто взагалі торкатися на початку стосунків. І пізніше бажано теж... Це створює ту саму незручність та й до того ж минулі відносини могли бути травматичні для неї. Кому приємно повертатися до поганого, навіть у думках?

3. Скільки грошей ти заробляєш?

Її дохід явно не повинен бути темою вашого першого побачення. Тим більше дівчині може здатися, що тебе цікавить не вона, а її гроші.

Не забудь дізнатися і про те, які квіти подарувати дівчині під час першої зустрічі і і чи так важливо після першого ж побачення мати секс. Хай щастить!

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK