Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Поки невдахи помирають від болю після тренувань, ти можеш розправитися з нею за лічені секунди. Для цього ми підібрали наступні способи

Іноді навіть непрофесійний спорт може жорстко травмувати. Це можуть бути розтягнуті зв'язки, біль у суглобах або банальна крепатура, яка теж викликає далеко не найприємніші відчуття в тілі та м'язах. Але подолати наслідки тренувань, виявляється, не так уже й складно.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як зняти біль у м'язах: ТОП-5 кроків

Ця стаття для чоловіків, які ведуть активний спосіб життя, а не для професійних спортсменів. І ми збираємося допомогти тим, у кого після тренування болять м'язи.

Біль після тренування: допоможе профілактика

Для того, щоб не виникало болю в м'язах, деякі хлопці вважають за краще тренуватися в зоні комфорту і не доводити м'язи до пікової напруги. Із такими заняттями крепатури не виникне. Але для того, щоб добре виснажитися, доводиться витрачати часу вдвічі більше.

Інший спосіб профілактики - поступово зростаючі навантаження з метою підвищення силового порогу та витримки м'язів. Цей тип тренувань вимагає особливої уваги, адже один неправильний рух - і всі твої старання підуть коту під хвіст.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Плавай із розкішшю: ТОП-10 крутих місць

Біль після тренування: допоможе плавання

Плавання зменшує навантаження на суглоби через зниження ваги тіла. Деякі вчені стверджують, що воно особливо корисне для ліктів. Сьогодні існує навіть спеціальна водна аеробіка або просто прогулянки в басейні, які (згідно з дослідженнями) допомагають боротися з артритом, болем у спині та м'язах. А ще такий фітнес – чудовий спосіб познайомитися з дівчиною.

Біль у м'язах: як перемогти наслідки тренування

Біль у м'язах: як перемогти наслідки тренування

artdonatella.com

Біль у м'язах після тренування на велосипеді

Часто після їзди велосипедом виникає біль у м'язах та колінах. Щоб її не виникало, ти маєш знати:

1. Педалі крутити потрібно легше, але частіше, а не навпаки – рідше та важче.

2. Через неправильну висоту сидіння може виникнути артрит колін. У таких випадках катайся на лежачому велосипеді. З ним і суглоби будуть гаразд, і оточуючі оцінять.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: ТОП-8 продуктів, щоб наростити м'язи

Біль у м'язах: як перемогти наслідки тренування

Біль у м'язах: як перемогти наслідки тренування

funwallz.com

Біль у м'язах після тренування з важкої атлетики

Качатися у тренажерці – слід лише під суворим наглядом тренера. Інакше не обійтися без розтягувань, крепатури та болю у всьому тілі. Ну а якщо ти пізно прочитав цю статтю, розминай м'язи і їж антиоксиданти: вони виводять молочну кислоту з тканин, зміцнюють клітини та допомагають швидше прийти у форму.

Біль після тренування: допоможе ходьба

Ходьба - ще один спосіб позбутися болю в суглобах (стосується ніг). Таке заняття зміцнює м'язи ніг і тї запобігає запальним процесам у суглобах кінцівок. Під ходьбою ми маємо на увазі щоденні 30 хвилин прогулянки на свіжому повітрі, а не дорогу від автостоянки до офісного крісла.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Біг для здоров'я: роби все правильно

Біль у м'язах: як перемогти наслідки тренування

Біль у м'язах: як перемогти наслідки тренування

archipelagophotography.blogspot.com

Біль після тренування: допоможе біг

Біг посилює кровообіг і стимулює вироблення цитокінів - молекул білкової природи, які допомагають боротися із запальними процесами у суглобах. Але перш ніж віддатися океану тренувань, рекомендуємо купити спеціальні бігові кросівки щоб ти ще більше не нашкодив своїм суглобам.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK