Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Тренування Арнольда Шварценеггера допомагали йому здобувати перемоги на змаганнях і мати накачане тіло навіть у 66 років.

Його мускулатурі не заздрив, мабуть, лише Сільвестр Сталлоне. Особливо грізно виглядали накачені біцепси, які Арні не соромився засвітити з приводу без.

Читай також: У спортзал із зіркою: тренування Девіда Бекхема

Щоб досягти такого результату, майбутньому губернатору Каліфорнії Шварценеггеру довелося перетягати тонни заліза в тренажерному залі. Причому не з одного кута залу в інший, а за чіткою системою, в якій були задіяні не тільки руки, а й мозок.

У спортзал із зіркою: тренування Шварценеггера

У спортзал із зіркою: тренування Шварценеггера

wikimedia.org

Запорука успіху тренування біцепсів Шваценеггера можна описати як симбіоз психології, технології, інтенсивності та різноманітності. Якщо ці слова автоматично не склалися тобі в цілісну картину, спробуємо розібрати її по частинах.

Позитивний настрій

Можливо, розлюченість на весь світ і допомагає знести з петель двері або пробити дірку кулаком у стіні, але накачати біцепс це не допоможе. Успішне тренування Арнольда Шварценеггера багато в чому залежить від психологічного фону.

У спортзал із зіркою: тренування Шварценеггера

У спортзал із зіркою: тренування Шварценеггера

wikimedia.org

Ти маєш фантазувати. Причому фантазії мають бути мотивуючими. Уяви, як росте твій біцепс. Арні уявляв, як його рука роздмухувалась і заповнювала всю кімнату, таким чином знімаючи психологічне обмеження. Дивно, але це спрацювало.

Супінація

Двома словами пояснити складно, але можна спробувати на прикладі вправи з гантелями. Коли руки опущені вниз, долоні та великі пальці мають бути спрямовані одна до одної для максимального розтягування біцепсів. У міру підйому гантелі великі пальці потрібно розвертати в протилежний бік. Супінаційним рухом називається саме вивертання зап'ясть і кистей рук.

Читай також: У спортзал із зіркою: тренування Джейсона Стетхема

Технічні моменти

  • Тренування мають бути різноманітними. Качати біцепси потрібно за допомогою різних снарядів – гантелі, блоки, штанга.
  • Під час вправ навантаження має йти виключно на біцепси без підключення м'язів спини та дельтоподібних м'язів. Не розгойдуй вагу.
  • Вагу потрібно рухати у контрольованій, але закінченій формі, використовуючи повний діапазон рухів.
  • Потрібно обов'язково виділити оптимальну лінію руху для кожної вправи та використовувати її.
  • Тренуватися потрібно з повною концентрацією – фізичною, психологічною, розумовою. Завжди фіксуйся на вправі і не дозволяй розуму блукати.

Читай також: У спортзал із зіркою: тренування Бреда Пітта

 

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK