Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Італійський модельєр, засновник власної імперії у фешн-індустрії, Джорджіо Армані розповідає про те, як виглядати стильно

Джорджіо Армані радить не економити на взутті, пахнути добре, носити одяг не надто яскравого кольору. Більше подробиць читай далі.

 

Старт

Читай також: Модний образ, якщо тобі 40

Армані став знаменитим завдяки голлівудському фільму «Американський жиголо», що вийшов 1980-го з Річардом Гіром у головній ролі. Актор з ніг до голови був одягнений у Armani. Виглядав страх як стильно. Дивлячись на нього, всі чоловіки відразу захотіли одягатися так само. Тобто носити піджаки, штани, сорочки та краватки від Armani.

"Бути елегантним - не означає кидатися в очі, це означає врізатися в пам'ять" - Дж. Армані.

Джорджіо Армані: 10 заповідей стилю від ікони світу мод

Джорджіо Армані: 10 заповідей стилю від ікони світу мод

adme.ru

Гармонія, досконалість та мінімалізм

При створенні одягу Армані докладає максимум зусиль, щоб крій був досконалим, тканини м'якими, і все було в стилі мінімалізму. Сам він це називає «досконалістю малого». Будь-якому одязі майстра властива спокійна елегантність та гармонійна єдність з її носієм.

«Різниця між стилем і модою — я якості».

Взуття

«Дешева пара взуття — погана економія. Не заощаджуй на головному, бо взуття — основа твого гардеробу» — радить Джорджіо.

Будь собою

Читай також:Жінки оцінять: ТОП секретів виглядати краще

Армані мріяв бути високим і мати примітний ніс. Але, на жаль, не склалося. Тому модельєр задовольнявся тим, що є. Мало того, він намагався використовувати це максимально ефективно. І всім невпевненим у собі радив:

«Виглядати сексуально – питання впевненості у собі. Це стан розуму так само, як і стан тіла».

Елегантність

Армані радів, що сьогодні бажання бути елегантним знову у тренді. На його думку елегантність - ключ до гарного вигляду, не схильний часу. Це ключ до того, що ніколи не вийде з моди, з чим ніколи не вийдеш із моди і ти.

Джорджіо Армані: 10 заповідей стилю від ікони світу мод

Джорджіо Армані: 10 заповідей стилю від ікони світу мод

lifeinitaly.com

Фішка Армані

Читай також: Стиль у 20, 25 і 30: що має бути у твоїй шафі

За що так люблять Армані? Через те, що модельєр створив нові стандарти модної індустрії. Він усунув зайві прикраси та ввів у діловий і вечірній туалети спортивні елементи, створив особливий розкутий стиль, який визначає сучасний гардероб чоловіків (та й жінок) у всьому світі. Він зробив більш просторими піджаки та штани, дозволивши людям рухатися вільно, і при цьому не втрачати офісної елегантності.

«Не варто занадто старанно вибирати одяг: найстильніші люди виглядають так, ніби не докладають жодних зусиль до власного зовнішнього вигляду».

Для фігури

«Чорний і темно-синій роблять стрункішими краще за інші кольори. Дотримуючись цієї колірної гами, можеш дозволити собі експерименти з формами та текстурою».

Запах

«Ретельно підібраний аромат може стати твоєю відмінністю. Це перше, що відчувають люди, коли ти входиш до кімнати, і останнє, що зникає, коли йдеш».

Колір

"Обирай тканини нейтральних кольорів, без яскравих візерунків - вони служитимуть довше з погляду моди".

Недбалість

Читай також: Як стати красивіше, не перетворюючись на жінку

Вже на початку свого шляху дизайнер відмовився від рюшечок і бантиків, проголосивши головним принципом своєї творчості абсолютний мінімалізм. Відмінною рисою стилю Армані стала недбалість. Пом'якшивши силуети і тканини, він зробив одяг набагато приємнішим і зручнішим. Дотримуйся цих принципів, і твоя зовнішність приноситиме задоволення не тільки тобі.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK