Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Прислів'я про те, що з часом все стає кращим, актуальна не тільки щодо віскі та моди, а й чоловіків. Маємо тому 10 доказів

Візьмемо, наприклад, Бреда Пітта. Свого часу він відмовився від класичного смокінгу на користь кумедних костюмів у яскравих кольорах. І сьогодні він – одна із ікон стилю. Адже ще є Дуейн Уейд і Джефф Голдблюм, які взагалі розсувають кордони, незалежно від того, що вони носять.

Пропонуємо твоїй увазі 10 модників, стиль яких з роками тільки гарнішав. Бери з них приклад.

Instagram.com

1. Пірс Броснан

Стиль Пірса підходить для супергеройських книг "Чорний Адам" (DC Comics) - тут і атласні шоколадні, і темно-сині класичні смокінги. Знайшлося місце навіть для шокуючого пурпурового костюма від Vigo London (будинок моди на Брайтон Біч). Останній актор поєднував із гострими коричневими лоферами. Дуже навіть у дусі 69-річного колишнього Джеймса Бонда. Тож ми майже не здивовані.

Instagram.com

2. Бред Пітт

Старовина Бред на червоній килимовій доріжці у класичному костюмі був тисячі разів. І на Дженніфер Еністон він одружився також в одному з гладких чорних костюмів Dior Homme Еді Слімана (французький дизайнер і фотограф).

А ось 2022 рік став початком нового шляху в акторському стилі зірки. Цього року Бред носив безліч барвистих костюмів та кросівок. Чого варта його зйомка для Bullet Train і вбрання для обкладинки GQ. У цьому вся неприкрита еволюція стилю Пітта. Впевнені: у майбутньому він не припинить нас дивувати.

Instagram.com

3. Джефф Голдблюм

Зірка «Дня незалежності» не завжди сяяла яскравим стилем. Але ситуація змінилася, коли йому виповнилося 70 років. Джефф одягнув химерні сонцезахисні окуляри та сорочку Prada з графічним принтом, після чого його відразу покликали брати участь у показі чоловічого одягу бренду осінь-зима 22/23. Думаєш старий молодиться?

Instagram.com

4. Джейк Джілленхол

Джилленхолу вдалося вкрай тонко змінити стиль (справа рук стиліста Майкла Фішера, який також одягає Себастьяна Стена та інших селебріті). Зміна виявилася настільки стриманою, що можна подумати, ніби Джейк завжди так одягався: пошиті на замовлення, але не суворі костюми, барвисті, але не владні. Один із прикладів – пудрово-рожевий костюм Prada на церемонії вручення премії «Тоні» у 2022 році.

Instagram.com

5. Дуейн Уейд

Лідерство у створенні образу "піджак без сорочки" в 2022 році - далеко не єдине досягнення Дуейна Уейда у світі моди (це про його вбрання на Met Gala 2022 - білий костюм на голий торс + тростина, прикрашена тисненням Медузи). Також Дуейн не соромиться носити трикотажні речі Prada (твоя бабуся була б задоволена), і взагалі вражає сміливістю стилю. Що буде далі – страшно уявити.

Instagram.com

6. Сет Роген

Явна еволюція: починав із невимушених образів у вигляді звичайних футболок. Сьогодні це оливково-зелені вельветові костюми. Червона килимова доріжка, що ж ти твориш...

Instagram.com

7. Кріс Пайн

Як і у Бреда Пітта, Джейка Джілленхола, почуття моди Кріса Пайна теж є класичним і скромним. Але водночас воно його сутність. Цьому є ось такі докази: червоні оксамитові костюми та сорочки Bode — не що інше, як уособлення людини, яка провела достатньо часу на очах у публіки, щоб відточити свій стиль і виглядати чудово.

Instagram.com

8. ASAP Rocky

ASAP Rocky - одна з небагатьох зірок, здатних змусити килим чиєїсь бабусі бути готовим до прогулянки на Met Gala. Ймовірно, це результат стосунків з однією з головних модниць світу, Ріанною.

Instagram.com

9. Девід Бекхем

З одного боку, всі постійно сміються з частої і не завжди вдалої зміни зачісок Бекхема. З іншого боку, народ постійно сподівається на його стиль. Не дивно: англійський футболіст завжди був одним із найпослідовніше добре одягнених чоловіків у світі: від асиметричних чоловічих костюмів Dior — і до твідових тренчів. Зверни увагу: стиль тата перейняли сини — Бруклін, Ромео та Круз. І явно не дарма.

Instagram.com

10. Остін Батлер

Пройшов довгий шлях: від дитини з Disney до 31-річної музи Елвіса, одягненої в Prada (в одній із книг). У 2022 році ти не знайдеш актора, який би не просто носив розпатлане волосся, але ще й одягався в костюми від Celine та Gucci .

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK