Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Час взятися за себе і виправити недоліки - це насправді нескладно

Настав час відмовитися від застарілих стереотипів, які стверджують, що чоловік має виглядати лише трохи краще за мавпу. Наш зовнішній вигляд впливає на те, як нас сприймають оточуючі. Більше того, відомо, що доглянуті чоловіки виглядають привабливіше в очах жінок і мають кращі можливості для просування кар'єрними сходами.

Звичайно ж, ми не закликаємо приділяти весь вільний час турботі про свою зовнішність. Впевнені, у вас є важливіші справи. Однак існують деякі базові правила, яких варто дотримуватися. Щонайменше через гігієнічні міркування, а більшою мірою — заради покращення свого іміджу.

Занедбана борода

Неохайна борода нагадує дику хащу, яка робить вас схожим на лісового самітника. Рослинність на обличчі потребує регулярної стрижки, принаймні раз на два тижні, а в деяких випадках і частіше. Ще одна важлива умова носіння довгої бороди — використання олії, щоб надати їй акуратнішого і доглянутішого вигляду.

Unsplash

Брудне волосся

Незалежно від того, наскільки ідеальна ваша стрижка, брудне коріння волосся легко зруйнує про враження неї. Навіть ймовірне запізнення на роботу не може бути виправданням немитої голови — у таких випадках незамінним помічником стане сухий шампунь.

Неприємний запах поту

Він здатний серйозно нашкодити вашому іміджу, і ніякий чудово зшитий костюм, добротне взуття або дорогий годинник не зможе це виправити. Регулярні водні процедури та використання дезодоранту після кожного душу – це невід'ємні складові гігієни. Якщо запах поту продовжує вас переслідувати, спробуйте спеціальні антиперсперанти з тривалим ефектом.

Читайте також: Чоловічий догляд за волоссям: поради майстра чоловічих стрижок

Густе волосся в носі та вухах

Насамперед, це виглядає не естетично. Крім того, волосся в носі та вухах миттєво розкриває ваш вік - і це, хочемо не хочемо, пов'язане з процесом старіння організму. У боротьбі з густою рослинністю вам допоможе спеціальний триммер із насадкою. Якщо ж хочете досягти більш тривалого результату, можна звернутися до процедури видалення воском, яку пропонують багато барбершопів.

Не доглянуті ноги

Якщо доглянуті руки є візитівкою чоловіка, то ноги часто залишаються без належної уваги та догляду. Ваш мінімальний домашній комплект - ножиці для стрижки нігтів і живильний крем з пом'якшуючим ефектом, що відлущує змертвілу шкіру. Якщо ж ситуація вийшла з-під контролю, тоді саме час знайти відповідний чоловічий салон, де ваші ноги упорядкують під час педикюру.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK