Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Хоча б одна пара, але вона має бути у тебе

Білі кросівки — невід’ємна частина чоловічого гардеробу. Якщо вони доглянуті, то змусять сяяти навіть не яскраве вбрання. А ще таке взуття є показником хорошого смаку. Ось чому ми завжди за білі кросівки і їх постійне оновлення. Колір звісно маркий і швидко тьмяніє, але із сучасними засобами догляду можна довгий час тримати біле взуття у гарному стані.

Майже всі бренди модного та спортивного одягу намагаються виробляти «шузи» у білому кольорі, але не в усіх це виходить. Дизайнери кажуть, що цей колір одразу виставляє взуття «напоказ». Тому кожен взуттєвий елемент має бути на своєму місці і немає бути нічого зайвого.

Які ж кросівки ввійшли в наш чарт найбільш стильних у 2022 році? Тримай одразу 10 пар. Нехай з ними колекція твого одягу буде ще яскравішою.

GUCCI X ADIDAS

Гучідас? Аддгіуччі? Як цю культову спільну колекцію Gucci x Adidas не називали, вона насичена стилем та ностальгією, причому кожен лейбл по-своєму відтворює класичні речі іншого. Зустрічай скромні проте стильні Adidas Gazelle від Gucci.

LACOSTE POWERCOURT

Трішки історії: бренд заснований чотириразовим міжнародним чемпіоном з тенісу Рене Лакостом (якого, до речі, преса прозвала «Крокодил»). А емблема Lacoste (знову ж таки, «Крокодил») з’явилася у вигляді грубо вишитого зображення на поло гравця і одразу стала головним знаком цього всесвітньо відомого бренду. Залишаючись вірними своїм тенісним корінням, кросівки Lacoste Powercourt мають збалансовану біло-зелену палітру кольорів, яка багатьом обов’язково сподобається.

Читайте також: Безупречный белый: классика и уличный стиль в кроссовках Supreme x Nike Air Force 1

ADIDAS OZWEEGO

Знову Adidas. Та цього разу з доволі експериментальним дизайном. Взуття має футуристичний силует, чимось схожий на Yeezy. В той же час Ozweego має нотку ностальгії за епохою 90-х / 2000-х років.

SAUCONY JAZZ COURT

Як і джаз, Saucony Jazz Court створюють динамічність і творчу свободу — важливу основу для імпровізованого ансамблю: як в музиці, так і в гардеробі. Колекція розроблена з урахуванням комфорту спортивного одягу та модної ностальгічної спортивної естетики.

NIKE AIR FORCE 1 07

Класичні Nike Air Force з додаванням чорних кольорів, завдяки чому кросівки є так само витонченими, універсальними та виразно спортивними. Якщо подобається бенд Nike, то у цьому виборі складно помилитися.

CONVERSE ALL STAR HI 70S

Якщо твоє взуття буває не дуже охайним, тоді для тебе Converse All Star Hi 70s. Пофарбовані чорною та жовтою фарбами в стилі абстрактного експресіоніста Джексона Поллока, ці кеди — підривний погляд на найкласичніші Converse від майстерних дизайнерів. Прокачай свій образ з цими нестандартними конверсами.

Читайте також: Как ухаживать за кроссовками: пять главных правил

NEW BALANCE 530

Це найкраще взуття для чоловіків, котрі цінять традиції. Створені з сильним акцентом на старому доброму комфорті і дещо збільшених пропорціях стопи, ці кросівки стануть чудовим доповненням до твого ретро-гардеробу.

NIKE X SUPREME

Ще один приклад співпраці двох брендів. Модель дуже нагадує попередника — Nike x Supreme Air Force 1. Єдина різниця — поява напису на бічній стінці та шнурки з логотипом.

ALEXANDER MCQUEEN

Кросівки з великою підошвою від Alexander McQueen — модель бренду, яку миттєво впізнають, адже вона з’являється на подіумах сезон за сезоном. Взуття має унікальну синю замшеву облямівку з ефектом крокодила. Завдяки їй кроси додадуть колориту будь-якому вбранню, не перенасичуючи загальну картину. Просто шнуруй взуття і крокуй.

FURSAC

Шукаєш витончену пару кросівок, щоб «розслабити» свій лук? Допоможе французький бренд Fursac. До твоєї уваги модель з білим бавовняним полотном на 100% гумовій підошві, обрамлена темно-синім обідком. Ефект «безтурботності» гарантований.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK