Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Якщо ти віддалено нагадуєш головного "чоловіка у самому розквіті сил" - це не привід засмучуватися, адже підкреслити переваги та приховати недоліки легко з правильним гардеробом.

Будь-кому з нас доводилося хоча б одного разу стикатися з лаконічною відповіддю на питання "чи є мій розмір?" - Ні. І справа, можливо, навіть не в тому, що ти занадто великий для цього одягу - просто деякі модні лінійки не відшивають для качків або просто великих хлопців. До речі, не факт, що такі моделі ще підійдуть тобі за стилем або фігурою, так що краще придивись до наших порад щодо вибору одягу, якщо ти не відрізняється худорлявістю.

Уникай Китаю

Якщо є власником розміру одягу трохи більше середнього, кидай купувати китайського ширпотреб. Справа навіть не в низькоякісних тканинах, а в тому, що китайські фабрики шиють для усередненого китайського громадянина зростом 170 см та вагою 65 кг.

Тому якщо ти щось і знайдеш серед одягу, виробленого працьовитими китайськими працівниками, то воно підійде "з натяжкою" - і в прямому, і в переносному сенсі.

Не носи мішкуватий одяг

Яким би повним ти не був, не намагайся ховатися за величезним мішкуватим одягом. Піджак і штани на розмір (а то й два) більше не зроблять тебе стрункішим.

Підбирай одяг за своїм розміром, а якщо особливості фігури не дозволяють вибрати зі стандартних моделей - замов костюм у кравця. Він зможе пошити одяг за твоїми мірками і сидітиме він майже ідеально.

Не захоплюйся світлими тонами

Бежеві та кавові тони - не найкращі кольори для людей зі щільною комплекцією. Вони лише додадуть об'єму, так що віддай перевагу темнішим - сірому, темно-синьому, чорному або коричневому кольорам.

Яскраві кольори також не особливо рекомендовані – вони візуально розширюють та змушують звертати увагу на недоліки.

Бери на озброєння костюм

Класичний костюм має одну особливість: він ідеально підходить до будь-якого типу чоловічої фігури. Особливо, якщо костюм пошитий на замовлення професійним кравцем.

Читайте також: Оружие джентльмена: как и с чем носить костюм

Класичний костюм дозволяє виглядати стрункішою. Піджак краще вибрати однобортний, трохи приталений і без накладних кишень. Якщо ти - маєш живіт, то піджак має бути настільки вільним і довгим, щоб приховати округлу частину тіла.

Штани підійдуть практично будь-які, окрім звужених і зі складками - перші підкреслять масивність верхньої частини тіла, а складки лише розширять.

Ким (не Кардашьян) - не лучший пример стиля для упитанных парней

Ким (не Кардашьян) - не лучший пример стиля для упитанных парней

medialeaks.ru

Светр для повних

Не думай, що якщо ти повненький, светр чи пуловер не варто носити. Саме ці речі дуже непогано йдуть повним хлопцям, особливо з V-подібним вирізом - він візуально робить шию стрункішою, і навіть зробить тебе трохи вище.

А от светри з високим горлом не підуть - вони зроблять обличчя круглішим і підкреслять повноту щік.

Як вибрати верхній одяг, якщо ти не худий

Короткі пальто відразу відкидаємо - це не для здоров'яків. Так що варто зупинитися на довшому пальто.

Якщо ти віддаєш перевагу курткам - постарайся обійтися без об'ємних пуховиків, щоб не виглядати надувною кулькою. Коротка тонка дублянка виглядатиме на тобі набагато ефектніше.

Штани та джинси

Підбираючи штани чи джинси, врахуй, що джинси варто вибрати зі злегка заниженою талією, а сорочку чи футболку не заправляй у пояс, щоб не підкреслювати зайвий раз наявність живота.

Читайте також: Мужские сумки: 8 трендов сезона 2019

До речі, не варто перевантажувати кишені штанів – для цього є безліч варіантів модних рішень – сумок. Вийми з кишень гаманець, мертвого опосума, телефон, дрібні гроші. Це допоможе позбавитися звички складувати купу непотрібних речей у кишенях.

Ремінь до штанів чи джинсів варто підібрати непомітний, без великої пряжки. Це відверне увагу від візуальних недоліків фігури.

Коротше, не думай, що підібрати одяг легко всім - це заняття не з простих. Проте з нашими порадами це цілком можливо в короткі терміни.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK