Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Дізнайтеся, що робити з порад від m.port

Не стали дивитися продовження улюбленого серіалу на Netflix, оскільки вирішили лягти раніше. Але сон все одно не йде. Все тому, що у вас…

Болить плече

Ідеально було б спати на спині, щоб не давати на нього зайвого навантаження. Але якщо лежати на боці дуже хочеться, спробуйте покласти пухку подушку, м'яку іграшку чи дівчину перед грудьми, а свою руку вже на них.

Стріляє у спині

Спробуйте покласти під коліна невелику подушку, якщо спите на спині, а згорнутий рушник у вигляді рулону під поперек. Це допоможе полегшити неприємні відчуття. Якщо ж перевертаєтесь на бік, спробуйте взяти подушку між колінами. Що стосується сну животі, то його краще уникати, коли відчуваються біль у спині.

Гудить п'ята

На жаль, але у вас симптоми плантарного фасціїту, спричиненого надлишковим навантаженням. Ваші стопи потребують свободи - не закутуйте їх щільною ковдрою, інакше ноги будуть скручені і напружені під час сну.

Читайте також: Здоровий сон для чоловіка: п'ять нехитрих порад

Кислотний рефлюкс

Це стан, коли кислотний вміст шлунка піднімається в стравохід. Щоб уникнути печії, намагайтеся не спати на спині. Також можна щось підкласти під ніжки ліжка (на стороні узголів'я) щоб під час сну голова була трохи вищою ніж ноги.

Болить шия

Висока подушка може лише погіршити проблему. Щоб полегшити біль, оберіть середню висоту подушки і складіть її нижній край у рулон. Лягайте так, щоб на подушці лежали тільки голова та шия, а плечі вже були на ліжку.

Хропіння

В ідеалі, при проблемах з хропінням та апное слід звернутися до лікаря. Але як тимчасове рішення можна спробувати покласти тенісний м'ячик у кишеню піжамної сорочки та надіти її навиворіт. Таким чином, якщо захочете перевернутися на спину, м'ячик заважатиме це зробити, що допоможе запобігти хропінню.

 

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK