Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

З дзеркалом можуть виникнути лише дві проблеми: воно розбилося чи забруднилося. Якщо з першою вже нічого не вдієш, то для вирішення другої є перевірені лайфхаки.

Ділимося секретами, як підтримувати у чистоті дзеркала у вашому домі.

1. Якщо ваша дівчина користується лаком для волосся, то ви, напевно, помічали, що від нього залишаються стійкі плями на дзеркалі. Щоб їх прибрати, скористайтеся м'якою ганчіркою та недорогим одеколоном. Змочіть ним ганчірочку і добре протріть дзеркало - від бруду не залишиться і сліду.

Читайте також: Як самому почистити пральну машину: ці поради реально працюють

2. Щоб надати дзеркалу сліпучого блиску, візьміть настоянку чорного або зеленого чаю. Обробіть нею дзеркальну поверхню і побачите неперевершений результат.

Читайте також: Як заточити кухонний ніж: чоловічі поради

3. Для того, щоб ваше дзеркало стало сяючим, використовуйте для протирання молоко замість води. Нанесіть трохи молока на ганчірку і протріть дзеркало.

Unsplash

4. Щоб легко відмити дзеркало, вам знадобиться десертна ложка 9-процентного оцту, розведена на півлітра води. Нанесіть цей розчин на ганчірку з мікрофібри і протріть поверхню дзеркала. У такий спосіб ви її очистите. Потім протріть поверхню звичайною серветкою.

Читайте також: Через що в машині запотівають вікна і як з цим боротися

5. Коли ви приймаєте ванну, дзеркало пітніє, і після цього користуватися ним абсолютно неможливо. Це можна виправити! Візьміть ганчірку, налийте на неї звичайний шампунь для волосся та протріть дзеркало. Ефект вас здивує!

Читайте також: 9 порад для тих, хто хоче навчити себе підтримувати чистоту та порядок

6. Із дзеркала можна зробити справжній портал у себе в кімнаті. Для цього візьміть два дзеркала та встановіть їх на стінах одне навпроти одного. По краях закріпіть світлодіодні лампи різних кольорів. Таким чином утворюється нескінченне дзеркало.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK