Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Харчуватись одночасно і смачно, і правильно можна! Наприклад, якщо готувати собі ось цю пасту.

Інгредієнти:

  • Креветки – 0,5 кг;
  • Макарони - за смаком;
  • Часник - 3 зубчики;
  • Твердий сир – 150 г;
  • Сметана - 200 г;
  • Зелень - за смаком;
  • Лимон – за смаком.

Pinterest

Приготування:

1. Розморожуємо та чистимо креветки.
2. Варимо макарони, будь-які, які більше любите - спагетті, ріжки, італійські фетучіні чи іншу пасту.
3. Ставимо на вогонь сковороду з оливковою олією. Подрібнюємо часник і протягом 30 секунд обсмажуємо його на сковороді, після чого прибираємо.
4. Викладаємо на сковороду креветки та обсмажуємо протягом 2 хвилин. Заливаємо сметаною та тертим сиром.
5. Змішуємо макарони із креветками. Збризкуємо соком лимона, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

А якщо ви хочете подивитися, як таку страву готує професіонал, то ось відео від Євгена Клопотенка:

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK