Практика
Розкішна паста з креветками, яка порадує будь-якого спортсмена
17 лютого 2024 | Автор: Вікторія Краснова
Харчуватись одночасно і смачно, і правильно можна! Наприклад, якщо готувати собі ось цю пасту.
Інгредієнти:
- Креветки – 0,5 кг;
- Макарони - за смаком;
- Часник - 3 зубчики;
- Твердий сир – 150 г;
- Сметана - 200 г;
- Зелень - за смаком;
- Лимон – за смаком.
Приготування:
1. Розморожуємо та чистимо креветки.
2. Варимо макарони, будь-які, які більше любите - спагетті, ріжки, італійські фетучіні чи іншу пасту.
3. Ставимо на вогонь сковороду з оливковою олією. Подрібнюємо часник і протягом 30 секунд обсмажуємо його на сковороді, після чого прибираємо.
4. Викладаємо на сковороду креветки та обсмажуємо протягом 2 хвилин. Заливаємо сметаною та тертим сиром.
5. Змішуємо макарони із креветками. Збризкуємо соком лимона, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.
Приємного апетиту!
А якщо ви хочете подивитися, як таку страву готує професіонал, то ось відео від Євгена Клопотенка:
Це цікаво