Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Сімейні труси або боксери найкращі труси для чоловіків. Більш тісні плавки перегрівають чоловічий дітородний орган і псують якість сперми

Експерти стверджують, що від вибору спідньої білизни може залежати якість сперматозоїдів, а точніше такі її показники, як рухливість та кількість. Вчені з Гарвардського університету визначили, що концентрація та якість сперматозоїдів вища у чоловіків, які носять вільні труси. Чим рухливіші сперматозоїди, тим швидше вони рухаються, а значить швидше наздоженуть і запліднять яйцеклітину.

Читай також: Лайфхак: крижана пляшка своїми руками

Сперматозоїди виробляються у чоловіків майже все їхнє свідоме життя, проте таке виробництво сповільнюється, а якість суттєво знижується приблизно після 70. Протягом життя чоловік здатний виробити 525 млрд сперматозоїдів, тому його запаси майже безмежні.

Встановлено, що температура в ділянці чоловічого дітородного органу повинна бути трохи нижче, ніж середня температура тіла. Однак якщо чоловіки носять тісні труси, то температура в ділянці мошонки зростає, і це негативно позначається на якості сперматозоїдів.

Рекомендуємо почитати про те, як алкоголь впливає на творчість .

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK