Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Гарний бурбон не означає дорогий. Існують сотні (якщо не тисячі) доступних брендів, бурбон яких теж має чудовий букет, аромати та смак. Саме про них і розповімо

Дуже часто бурбон як і віскі: охолоджують льодом або просто розбавляють водою, тим самим послаблюючи смак напою. А дарма: адже тільки у чистому вигляді цей алкоголь повністю розкриває спектр своїх ароматів та смаку.

Крім того, не обов'язково купувати дорогий бурбон із аукціону Sotheby's . Можна взяти і один із нижчеописаних. Вони коштують не дорого, добре п'ються без льоду і води. Придивись до цих брендів.

Коротко про правила споживання

Перш ніж потонеш у морі бурбона, знай: подають його в чистому вигляді при кімнатній температурі в неохолодженому скляному посуді. Жодних добавок, біттерів, ароматизаторів. 50 г вважаються стандартним розміром порції бурбона. Але деякі не соромляться наливати "на один" або "на два пальці", що теж не є помилкою.

Бажаєш насолоджуватися бурбоном як профі - не просто смакуй, потягуючи по краплі. Зосередься на присутніх ароматах. І тільки після того, як спробував у чистому вигляді, вже можеш додати пару крапель води: щоб послабити печіння від алкоголю та звільнити деякі з більш нюансованих ароматів.

Ну, а тепер до випивки.

Читайте також: Елітний та недорогий: алкоголь не для багатіїв

dtwine.com

Old Forester 100

· Ціна (еквівалент) - $27

Бюджетний та міцний бурбон. Але з відносно ніжними солодкими та пряними нотками. Прекрасний як для пиття у чистому вигляді, так і для використання у коктейлях. Смак має багато дерева, карамелі і спецій для випічки. Відмінно зігріває у холодну погоду.

distiller.com

Larceny Small Batch Bourbon

· Ціна (еквівалент) - $29

Ще один міцний бурбон за непристойно низькою ціною. Смакові характеристики вражають: з нотками ірису, печеного хліба та меду. Це унікальний бурбон, який заслужив на захоплення критиків і любителів віскі.

Читайте також: Macallan: найстаріший шотландський віскі за ціною Porsche Taycan

mixogolik.com

Buffalo Trace Bourbon

· Ціна (еквівалент) - $35

Смак включає темні фрукти, спеції для випічки та добре збалансовану солодкість. В результаті - відмінний бурбон, який теж можна (і потрібно) пити у чистому вигляді. Та й ціна: приємна.

gnarlyvines.com

Four Roses Single Barrel

· Ціна ( еквівалент ) - $ 38

Один із улюблених бурбонів нашого редактора. У його барі завжди є така пляшка.

Смак — сильний і місцями складний: із чудовими пряними елементами житнього сусла. Аромати спецій, дуба, цукатів та меду після першого ковтка залишаються надовго. Рекомендуємо.

Читайте також: Багатогранний віскі: Barrell Bourbon Batch 021 - найкращий бурбон на Всесвітньому конкурсі алкогольних напоїв

drinkhacker.com

Michter's US1 Kentucky Straight Bourbon Whiskey

· Ціна (еквівалент) - $50

Michter's — бренд недешевий і, як правило, коштує дорожче за $100 доларів (за пляшку). Але на кожне правило є свій приємний виняток. Наприклад, US1 Kentucky Straight Bourbon Whiskey. Цей бурбон пропонує широкий смаковий вираз, збагачені карамеллю, кісточковими фруктами, дубовими нотками та відтінком диму.

Вражає те, що цей напій виробляється справді невеликою партією: лише 20 бочок на кожен випуск. Це алкоголь, яким варто насолоджуватися довгими вечорами.

gobourbon.com

Angel's Envy Kentucky Straight Bourbon Whiskey

· Ціна (еквівалент) - $55

Angel's Envy - ще один дуже солідний бурбон для регулярного вживання. Має чудову солодкість, а також ноти ванілі, фруктів, кленового сиропу та шоколаду. Змішувати з чимось — у жодному разі, пити лише у чистому вигляді.

Читайте також: Апельсинова горілка: 4 цікаві факти про Куантро

whisky.buzz

Widow Jane 10-Year-Old Straight Bourbon Whiskey

· Ціна (еквівалент) - $77

Бурбон 10-річної витримки родом із Нью-Йорка. Має глибокий смак темних фруктів, а також м'які ноти карамелі, меду та ванілі. Стане чудовим доповненням до святкового вечора.

bourbonbyproxy.com

Elijah Craig Barrel Proof

· Ціна (еквівалент) - $87

Elijah Craig - бренд віскі, що поєднує в собі розкішну якість. Відмінний подарунок шефу чи товаришу на день народження. Прекрасно п'ється у чистому вигляді. Може похвалитися незмінно зоряним смаком: прянощі чорного перцю + ненав'язлива фруктова насолода. Блискуче поєднується з десертом.

Читайте також: Неповторний смак: 5 найкращих віскі World Whiskeys Awards 2020

bourbonveach.com

Barrell Bourbon Batch 025

· Ціна (еквівалент) - $90

Відзначений численними нагородами. Є купажем різних років, що виливається в хор привабливих нот. Яскраві цитрусові та пряний перець поєднуються з тонкими квітковими ароматами. Багатий карамельний характер присутній у кожній краплі, внаслідок чого є соковитим бурбоном, який теж варто пити виключно в чистому вигляді.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK