Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

"Є нічний віскі, є денний віскі і, можливо, є віскі для сніданку", - якось сказав Чарльз Маклін, письменник і популяризатор віскі. Який із них вибираєш ти?

  • Чарльз Маклін - автор Whiskypedia, який є улюбленим кишеньковим довідником для багатьох шанувальників односолодового у всьому світі.

Щоб повністю насолодитися напоєм, рекомендується додати кілька крапель води або пити в чистому вигляді. Бажаєш з льодом? Додай правильний лід у вигляді сфер, які можеш зробити своїми руками за допомогою формочок формочок Wintersmith Phantom. Справа в тому, що такий лід не тільки виглядає красиво, а й повільніше тане, завдяки чому не так швидко розбавляє спиртне.

Читайте також: З чим п'ють віски: ТОП-5 фактів про спиртне

І останній штрих: склянка має бути красивою, елегантною. Такий посуд якрасов подасть усе, що в нього наллєш.

Bruichladdich Octomore 12.2

https://thewhiskyclub.com.au/our-whiskies/octomore-12-2

Винокурня Bruichladdich відома своєю креативністю, і серія Octomore – тому приклад. Віскі насичений торфовим димом і розлитий у бочки з американського дуба. Витримується три з половиною роки, потім протягом 18 місяців знаходиться у бочках із колишнього Сотерну, куди додається порція фруктів.

«Дрінк дає відчуття інтенсивного диму і це дає відчуття ніби в носі розпалене багаття. Але коли ковтаєш його, вплив Сотерна створює гладкий і збалансований післясмак, який одразу змусить тебе забути про міцність напою», - стверджує Адам Ханнетт, головний дистилятор Bruichladdich. Ціна - $280.

Highland Park 15 Viking Heart

https://www.highlandparkwhisky.com/en-us/15-year-old

Керамічна пляшка, натхненна старими глиняними посудинами, що колись використовуються для зберігання віскі, — унікальне доповнення до і без того унікального Highland Park 15 Viking Heart . Цей «набір» стане чудовим подарунком або доповненням до домашньої колекції.

Що стосується вмісту тари… Суміш дубових бочок, приправлених хересом, створює мікс теплих сухих спецій із ваніллю. Це призводить до багатого смаку, що ідеально підходить для тих, хто прагне глибокої складності смаку, позбавленого торф'яного диму. Ціна - $100.

Aberlour Casg Annamh Batch 5

https://www.drankgigant.nl/aberlour-casg-annamh.html

Aberlour - виробник спиртних напоїв зі Спейсайду з чудовим асортиментом, що складається з віскі на будь-який смак (є і напої з 12-річною, і культові з 16-річною витримкою).

Casg Annamh - порівняно недорогий серійний випуск, у перекладі з шотландської гельської мови означає "рідкісна бочка". Для приємної текстури напій не піддається холодній фільтрації та витримується у бочках з американського дуба та іспанського хересу.

Верхні нотки і основа багаті бананами, зацукрованими апельсинами та імбиром, але при цьому дрінк не солодкий. Післясмак довгий і зігріваючий, але не важкий. Цей шотландський віскі найкраще поєднується з десертом чи сирною стравою. Ціна - $60.

X by Glenmorangie

https://www.luxuriousmagazine.com/x-by-glenmorangie-whisky/

Якщо волієш пити віскі у вигляді коктейлю, тобі підійде новий X від Glenmorangie. Напій вже змішаний, завдяки чому має сміливий смак, що істотно відрізняється від класичних односолодових.

Ця суміш була створена з різних сортів віскі, настояних у різних бочках. Мета — створити продукт солодший і багатший, ніж типовий Glenmorangie, з ароматами ванілі, апельсина і груші, — досить сміливими, щоб підкреслити смак твого коктейлю. Звучить нудотно. Але не зневажай: це спиртне все ще можна пити в чистому вигляді. Ціна - $37.

Benriach Smoke Season

https://www.whiskysaga.com/blog/benriach-smoke-season

Benriach Smoke Season - солідна «доза диму» від ще однієї винокурні з регіону Спейсайд, що не особливо славиться торфом, а це чудово ілюструє факт стирання кордонів між регіонами Шотландії.

В основі напою - хайлендський торф, що досить відрізняється від торфу Айлея, звідки традиційно родом димний шотландський віскі. Перший додає унікальний солодкий характер диму до типових характеристик фруктових садів Бенріаха .

Benriach Smoke Season - сезонний віскі міцністю 52,8% від майстра-купажиста Рейчел Баррі, що зберігає всього у двох бочках. Поспішай, якщо бажаєш скуштувати ексклюзиву. Ціна - $80.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK