Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Деякі звички, які здаються корисними, насправді можуть бути шкідливими

Багато хто мріє про шість кубиків преса, але навіть після тривалих тренувань не всім вдається досягти рельєфності тіла. Можливо, причина у наступних п'яти помилках.

Відмова від дієти

Деякі регулярно тренуються, відвідують тренажерний зал і дотримуються рекомендацій тренера, але не звертають увагу на важливість правильного харчування. А даремно. Щоб досягти заповітного рельєфного преса, необхідно стежити як за технікою під час тренувань, так і піклуватися про свій щоденний раціон. Неможливо досягти поставленої мети без усвідомленого споживання їжі.

Надлишок вуглеводів

Вуглеводи є важливими поживними речовинами, завдяки яким наше тіло отримує енергію. Отже, повністю виключати з раціону вуглеводи не варто, а ось обмежити швидкі вуглеводи потрібно, і навпаки, приділити належну увагу повільним. Кращими джерелами останніх будуть фрукти, овочі, бобові, крупи та цільнозернові макарони.

Читайте також: Бодібілдінг, пауерліфтинг, фітнес – що вибрати?

Розраховувати лише на добавки

Справді, деякі продукти допомагають спалювати жир у ділянці живота, наприклад, кава чи зелений чай. Однак, не варто очікувати, що вони зроблять усю роботу за вас. Дотримуватись режиму тренувань, правильного харчування, достатньо відпочивати – це умови того, що ваші зусилля будуть винагороджені.

Повільні повтори

У тренажерному залі можна часто почути думку, що при скручування повільні повторення ефективніші. Однак фітнес фахівці кажуть, що це лише міф: результати недавніх досліджень показали, що збільшення часу навантаження за рахунок уповільнених повторень не призводить до істотного збільшення м'язової маси.

Щоденні тренування

Багато новачків вважають, що, тренуючись щодня, вони отримають найкращий результат, але це не так. Заняття з такою інтенсивністю призведуть до виснаження організму та відсутності прогресу. Тому необхідно правильно розподілити інтервали між тренуваннями, обмежившись трьома-чотирма заняттями на тиждень.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK