Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Як на свято всіх відьом стати на них схожим? Можна нарядитись чортом, розмальовувати обличчя фарбою. Або ж просто набитися в мотлох наступними коктейлями на Хелловін

Рецептами міцних коктейлів на Хелловін з нами люб'язно поділилися Шон Малдун, Джек МакГеррі, і Бен Шаффер - відомі американські бартендери та автори книги The Dead Rabbit Drinks Manual. Читай і запам'ятовуй чим можна напитися на свято всіх відьом.

 

Коктейль з віскі

Читай також: Як швидко напитися: 5 найкращих ігор з алкоголем

Інгредієнти:

  • Віскі - 60 мл (переважно Old Overholt)
  • Бенедиктин (міцний французький лікер на основі спирту з цукрових буряків, трав і меду, міцність 40% алк.) - 20 мл
  • Лікер Royal Combier - 10 мл
  • Спеції Angostura - 3 тріски
  • Перетерта цедра апельсина - 3 щіпки
  • Абсент Pernod Absinthe - 10 мл

Інгредієнти залий у шейкер, засип льодом до упору, і перемішай. Потім подавай у келихах, прикрашених цедрою апельсина.

Коктейлі на Хелловін: 3 найбільш забійних

Коктейлі на Хелловін: 3 найбільш забійних

maxim.com

Дівочі рум'яна

Читай також: Пиво, джин, трохи грейпфрута: смачний коктейль

Інгредієнти:

  • Малиновий сироп - 30 мл
  • Лимонний фреш - 20 мл
  • Абсент Pernod Absinthe - 30мл
  • Джин - 40мл

Змішай інгредієнти у шейкері, засип льодом. Потім перемішай, і вилий в келих.

Коктейлі на Хелловін: 3 найбільш забійних

Коктейлі на Хелловін: 3 найбільш забійних

maxim.com

Дрібничка

Читай також: Гірше горілки: ТОП-10 наймерзкіших спиртних напоїв

Інгредієнти:

  • Джин - 40 мл
  • Вермут - 40 мл
  • Шартрез (французький лікер) - 15 мл
  • Апельсинові спеції - 2 щіпки
  • Спеції Angostura - 2 тріски
  • Абсент Pernod Absinthe - 30 мл

Спосіб приготування нічим не відрізняється від двох попередніх. Пий та балдій.

Коктейлі на Хелловін: 3 найбільш забійних

Коктейлі на Хелловін: 3 найбільш забійних

maxim.com

Раніше ми розповідали чортову дюжину фактів про Хелловін .

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK