Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Коли виникає бажання швидко перекусити, ми часто звертаємо увагу далеко не на самі корисні продукти. Однак існує смачна альтернатива, яка не лише вгамує голод, а й не зашкодить фігурі.

Ти не ти, коли голодний - цей слоган із реклами справді не бреше. Почуття голоду іноді змушує нас купити той продукт, який нам зовсім не потрібен, а також з'їсти те, що організму явно на користь не піде.

Тому важливо запам'ятати п'ять продуктів, що можуть допомогти тобі у будь-якій "голодній" ситуації.

Хумус

Пюре з нуту відоме тим, що з легкістю втамовує голод. У хумусі достатньо білка та клітковини, що наповнюють шлунок та надають відчуття ситості. Найкраще поєднувати хумус із зеленим горошком, морквою або селерою.

Unsplash

Авокадо

Половинка авокадо на обід у хорошому розумінні відіб'є в тебе бажання перекусити чимось "шкідливим" найближчим часом. До речі, якщо розім'яти авокадо в пюре та покласти на тости – вийде чудовий перекус.

Unsplash

Читайте також: Чим перекусити перед тренуванням

Банани

Глюкоза в бананах не дасть тобі з'їсти шоколадний батончик, шкідливий снек чи інші солодощі. До того ж банани калорійні, тому й притуплять почуття голоду.

Unsplash

Висівковий хліб

Цільнозерновий, висівковий вид хліба - справжній скарб, оскільки відмінно знижують апетит. Насичення настає швидко, так що вже з першого шматочка ти не хотітимеш чогось шкідливого.

Unsplash

Читайте також: Фітнес-дієта: 7 основних продуктів харчування

Яблука

Ці прості фрукти дуже багаті на клітковину, воду і білок. Оскільки клітковина має надходити в організм протягом дня постійно, яблука – найкращий спосіб поповнення такої потреби.

Unsplash

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK