Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Знадобиться: партнерка, фантазія, підготовка, секс-іграшки. Не знадобиться: сором'язливість та психологічні обмеження.

У прагненні розмаїття сексуального життя зупинятися не варто. Однак, якщо ви з партнеркою не соромитеся говорити про секс-фантазії і вирішили випробувати задоволення від незвичних для вас сексуальних практик, через нехтування підготовки такий досвід може бути негативним. Справа навіть не у фізичному дискомфорті, а в реальній шкоді здоров'ю. Тож врахуй цей нюанс і правильно підготуй себе і даму до нових відчуттів.

Анальний секс

Читайте також: Темнота, улыбка и комфорт: 15 секретов яркого секса

Скажемо одразу: те, що ти бачиш у кіно для дорослих, і те, що є насправді – два різні секса. Саме через відсутність правильної гігієни та надто легкої подачі орієнтуватися на порно не варто.

Почати потрібно з гігієничної підготовки: дівчина повинна зробити спринцювання або анальний душ, очистити кишечник, завдяки чому почуватиметься впевненіше. Це потрібно щоб експеримент не став несподіваним розчаруванням. Прийом їжі перед таким сексом також варто відкласти.

З твого боку – безпека, тобто бар'єрний контрацептив, який захистить вас обох від інфекцій та проблем із сечостатевою системою. Без лубриканта теж не обійтися - їм потрібно не лише змастити, а й трохи залити в отвір.

Вперше поспішати не варто, починайте з невеликого фалоімітатора з вузьким наконечником або пальців, анальних пробок різного розміру, переходячи від меншого до більшого для розслаблення сфінктера. І лише потім – проникнення. Не швидко, короткими фрікціями.

Тантричний секс

Фізіологічний контакт у даному разі - справа друга. Головну роль грає емоційна і духовна енергія, сплеску якої без належної підготовки просто неможливо досягти.

Тантрический секс - это не о физиологии, а об обмене энергией

Тантрический секс - это не о физиологии, а об обмене энергией

twitter.com

Спершу треба навчитися медитувати, виконувати дихальні вправи і звільняти свою підсвідомість, інакше насолода процесом не станеться, просто дві голі людини посидять один навпроти одного в хитромудрих позах.

Слід врахувати і низку зовнішніх чинників - місце, комфортна температура, відмова від важкої їжі, але головне - помірність, щоб сексуальна енергія дозріла. Загалом спонтанно тантричним сексом не займешся.

Сквіртінг

Усі про нього говорять, але мало хто його бачив в живу. На порно теж не орієнтуйся: там за це відповідає спеціальний пристрій, який влаштовує цілі фонтани, хоча в середньому, згідно з дослідженнями, об'єм рідини що виділяється – лише 15 мл.

Читайте також: Секс-гуру: 5 правил качественного интима

Дівчата нечасто відчувають струменевий оргазм, так що навіть наполегливі спроби стимуляції можуть закінчитися втомою, а то й дискомфортом з болем. Добре вивчи ерогенні зони партнерки, їхню правильну стимуляцію; для сквірта важлива точка G і клітор, ними і займися. Але головне – вчасно зупинитися, щоб секс не став тортурою для дівчини.

Шибарі

Японське мистецтво еротичного зв'язування за допомогою спеціальних мотузок відоме давно і відноситься до бойових технік. Але винахідливі японці адаптували його під сексуальні розваги і з того часу вигадали неймовірну кількість вузлів.

Шибари - прежде всего искусство

Шибари - прежде всего искусство

twitter.com

Починати цю практику треба з азів, і не кожна мотузка підійде, потрібна спеціальна, а ще й уміння плести та зав'язувати вузли. Якщо все зробити правильно – еротична гра вдасться.

Секс утрьох

Залежно від формату (МЖМ, ЖМП), секс утрьох може бути або непростим випробуванням, або цікавим досвідом.

Читайте також: Вдвічі приємніше: чим гарний секс перед дзеркалом

Ревнощі, дефіцит уваги та інші реакції включаються на максимум, адже у вашу пару вклинюється хтось третій. Саме тому ви обоє повинні бути психологічно готові та стежити за реакцією партнера. Також кожен із учасників має право зупинити все.

Враховувати потрібно і фізіологічні можливості, і подвійне навантаження, тож продумуй все до дрібниць.

Ну а якщо експеримент не вдався, або вона застосувала одну з фірмових відмовок, не впадай у відчай - можливо, варто для початку почитати, як займалися сексом у давнину. Може, це її надихне.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK