Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

У списку — не тільки невинні питання про вегетаріанство, але й інші теми, що тебе хвилюють

Перше побачення - зустріч з незручностями, нехай навіть вона максимально приємна для тебе та дівчини. Втім, саме вона може стати вирішальною для ваших стосунків. Щоб перше побачення пройшло комфортно, читай цей матеріал і не забудь поставити наступні 5 незручних питань, які тобі зібрали наші експерти.

1. Тебе це влаштовує?

Якщо дівчина розповідає тобі про нюанси своєї роботи, про якусь життєву ситуацію чи плани, і при цьому сама явно незадоволена тим, про що він говорить, це питання буде дуже доречним. Цілком можливо, що вона буде зацікавлена можливості поміркувати на цю тему, і їй буде приємно дізнатися, що тебе це цікавить.

Читайте також: Про погоду та колишніх: найкращі та гірші теми для розмови на першому побаченні

А ти в цей час можеш зіставити її слова та мову жестів, щоб зрозуміти, наскільки дама готова бути з тобою чесною, або ж їй легше позбутися незручних питань стандартними фразами на кшталт «та все нормально». Якщо не ставити це питання засуджуючим тоном, а щиро цікавитися думкою співрозмовниці, можна дізнатися багато цікавого про погляди та пріоритети людини, яка сидить поруч із тобою.

Интересуйся мнением собеседницы — узнаешь много интересного о ее взглядах и приоритетах

Интересуйся мнением собеседницы — узнаешь много интересного о ее взглядах и приоритетах

pinterest.com

2. Що ти думаєш про вегетаріанство / аборти / вільні відносини?

Якщо на першому побаченні жінка запитує про твоє ставлення до вегетаріанства або вільні відносини, швидше за все, ці теми для неї важливі. І тобі варто відповісти на її запитання чесно. Але навіть якщо дівчина просто веде світську бесіду, ніхто не заважає тобі самому поставити питання на теми, які тобі принципові, чи то політика, віра, ставлення до абортів чи гомофобія.

Ні, це не надто особисті питання. Це те, що варто знати про людину, якщо ти розглядаєш можливість подальшого спілкування. Якщо її думка розходиться з твоєю, це не обов'язково погано. Але це дозволить зрозуміти, наскільки для тебе насправді важливим є її ставлення до райдужних прапорів або сироїдіння.

3. Які стосунки тобі зараз потрібні?

Страшне питання! Багато хто боїться запитувати про це, щоб не виглядати прилипливим хлопцем, який мріє затягнути її у серйозні стосунки.

Читайте також: Про погоду та колишніх: найкращі та гірші теми для розмови на першому побаченні

Так? Насправді ні, це чудове питання: ти даєш людині можливість чесно розповісти про те, чого б вона хотіла, а сам можеш зробити висновки — наскільки її варіант співзвучний тому, що зараз у твоїй голові? Якщо збігів немає зовсім, ви обидва заощадите цим питанням купу часу. А якщо є, то вам буде простіше вибудовувати спілкування далі.

Не бойся спрашивать о том, какие отношения ей сейчас нужны

Не бойся спрашивать о том, какие отношения ей сейчас нужны

pinterest.com

4. Чому в тебе немає нікого?

Звучить грубо, якщо поставити це питання неправильно. А якщо правильно, звучатиме як комплімент: як така гарна дівчина залишилася без пари? Якщо до цього моменту ви дві години говорили про політику і роботу, саме час перевести розмову в особисті сфери, і це питання підходить якнайкраще.

При хорошому розкладі (а інший нам і не потрібен), на тебе чекає розповідь про її попередні стосунки, і тут є, на що звернути увагу. Чи було щось неприпустиме, на твій погляд, у її поведінці з колишніми? Наскільки вона емоційно відкрита і чи здатна визнавати свої помилки (або у всьому винні чоловіки, які не гідно оцінили її)? Чи немає в її історіях нестиковок, які говорять про те, що дама явно щось приховує, щоб виглядати краще?

5. Я те, що ти очікувала?

Якщо ви познайомилися через сайт або програму для знайомств, це питання не просто доречне, але й дуже корисне. Якщо дівчина буде достатньо чесна, зможеш дізнатися багато цікавого про те, яке враження справляєш, і про те, наскільки твоя само-презентація в інтернеті відповідає реальності.

Читайте також: Переборчивость и детективные наклонности: как интернет изменил отношения

А це дуже цінна інформація, навіть якщо другого побачення не буде. Принаймні зможеш підкоригувати свій профіль у Тіндері, щоб наступного разу, на іншому першому побаченні, інша дама зустріла саме тебе, чоловіка з рисами твердого характеру , а не відфотошоплену версію твоєї особистості (і ми зараз не про фотографію).

Будь собой, а не «отфотошопленной» версией своей личности

Будь собой, а не «отфотошопленной» версией своей личности

pinterest.com

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK