Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

І що ще за чутки про ананаси? І чи подобається твоїй подрузі смак твоєї сперми? Відповіді на запитання читай на сторінках MPort.

По-перше, що таке сперма?

Сперма – це дуже невелика частина молочної рідини, яка виходить із статевого члена під час еякуляції.

"Сперма - це поєднання води, плазми та слизу", - говорить Джамін Брамбхатт, доктор медичних наук, уролог з Orlando Health і доцент Медичного коледжу Університету Центральної Флориди . Рідини в сперму надходять з яєчок, насіннєвих бульбашок, передміхурової залози та уретральних залоз.

Чи є у спермі поживні речовини?

За словами Брамбхатт, сперма містить дуже невелику кількість поживних речовин, включаючи фруктозу, глюкозу, кальцій, білок, вітамін С та цинк. Але не вір міфу в те, що сперма є джерелом харчування.

Для щоденного раціону поживних речовин у спермі замало», — попереджає експерт. — Так, в Інтернеті є безліч статей, що кричать про сперму як джерело білка. Але якщо по-справжньому потрібні протеїни, вживай  білкові коктейлі, оскільки кількість амінокислот в еякуляті дуже мала».

Читайте також: Почем нынче сперма? (фото)

Отже, яка на смак сперма?

Очевидно, вчені мають більш нагальні питання для вивчення, ніж смак сперми. Тому Брамбхатт каже: «Немає жодних структурованих досліджень, присвячених цій темі . Більшість інформації ґрунтується на загальному особистому досвіді».

Редакція MPort вирішила пошукати Reddit відповіді хвилююче питання. І, що зовсім не дивно, ми знайшли багато відповідей від випадкових інтернет-користувачів.

Деякі особи виділили певні пікантні смакові ноти. Одні пишуть: "Трохи солона". Інші: «Сама собою рідина дуже в'язка…». Третя описала смак як "солоний пістолет, який щойно вистрілив у тебе в роті ". А є й четверта, яку щось надихнуло на таку відповідь: «Сперма схожа на теплу лоджію…».

Знайшовся і такий, який заявив: «Сперма зовсім не має смаку. Я спробував власну – і нічого. Ну, трохи гіркувата, не більше». Ще одна представниця прекрасної статі повідомила: «Залежить від хлопця. У мене були такі, у яких еякулят взагалі не мав жодного смаку. За винятком того, що останній був трохи солоним».

Нормальна сперма має бути слаболужна, з рН в діапазоні 7,2-8 (відповідно до Брамбхатт ). "Вода, яка не є ні кислою, ні лужною, має pH 7", - пояснює експерт. - "Таким чином маємо всі причини стверджувати, що сперма може бути на смак майже як вода".

Але пам'ятай: смак варіюється час від часу. "Деякі кажуть, що сперма має солодкий смак, що може бути пов'язане із вмістом цукру в спермі", - стверджує Брамбхатт. - " нші твердять: смак сперми гіркий, металевий або кислий, що може бути пов'язане з індивідуальними смаковими рецепторами або лужною природою сперми".

Сприйняття також залежить від того, що чоловік нещодавно їв та наскільки він гідратований. "Якщо ти зневоднений і щойно проковтнув цибулю, то сперма, ймовірно, матиме інший смак, ніж якби ти був зневоднений і щойно поживився салатом", - продовжує Брамбхатт .

Читайте також: Хочешь иметь здоровую сперму – ешь орехи!

Чи можна змінити смак сперми?

Ходить чутка про те, що вживання великої кількості ананасів може покращити смак сперми. "Хоча немає ніякої науки, що підтверджує конкретний зв'язок між ананасами і солодшою спермою, ми знаємо, що дієта впливає на смак і запах рідин твого організму", - заявляє експерт.

Відомо, що цибуля, часник, спаржа, молочні продукти, деякі види м'яса і деякі фрукти (включаючи апельсини, папайю і той самий ананас) змінюють смак і запах рідин людського організму. "Залежно від того, що з'їв, теоретично смак може бути гірким або солодким", - говорить Брамбхатт . — Все залежить ще й від того, як організм засвоює те, що їси. Я ось, наприклад, говорю своїм пацієнтам: якщо щось із їжі викликає неприємний запах з рота чи «газовиділення», це, ймовірно, також змінить смак рідин тіла».

І так: рівень гідратації також може грати першу скрипку у смаку сперми. Чим більше зневоднений, тим густіша сперма. "Коли еякулят концентрований, смак може бути більш помітним", - пояснює вчений.

Підбиваючи підсумки

Навіть якщо питимеш багато води і їсти фрукти, все одно це не зробить твою сперму смачною. Але свій внесок таки зробить. Тож не забувай підтримувати водний баланс і їсти здорову їжу.

 

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK