Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Вся справа у психології, як завжди.

Етика та етикет спілкування з друзями, як би близькі ви не були, не повинна торкатися кількох тем. Одна з них - твої сексуальні стосунки, фантазії та пригоди.

Так, звичайно, хочеться поділитися враженнями про вчорашню гарячу зустріч із тією блондинкою з бару на вихідних або з брюнеткою із сусіднього будинку, але, суто психологічно, мало хто цей порив оцінить. А взагалі психологи стверджують, що є два типи людей: ті, хто хоче похвалитися, і ті, кому потрібна порада. Щоправда, ні тих, ні інших особливо не шанують.

Чому ж не варто говорити про секс зі своїми друзями? Насамперед, це негативно позначається на ваших дружніх стосунках, на інтимному житті партнера та на стосунках загалом.

Unsplash

Читайте також: Що робити, якщо ваш партнер викладає оголені фото

Вся справа в тому, що люди порівнюють себе з друзями, приміряють на себе життя іншої людини, її "плюси" та "мінуси", успіхи чи недоліки. При цьому неважливо, наскільки правдивою є інформація про пригоди, рано чи пізно вона переноситься на власний досвід. Через зайві хвастощі, до речі, у багатьох може розвинутися комплекс, причому як переваг, так і неповноцінності.

До речі, не варто говорити з друзями про секс ще й через те, що герой у ліжку може запросто виявитися заслуженим фантазером країни, а от сексуальні стосунки тих, хто його слухає, можуть не на жарт зіпсуватися.

Коротше, як і у Вегасі: все, що відбувається в твоєму ліжку, має залишитися у твоєму ліжку.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK