Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Насамперед треба заспокоїтися.

Світ соціальних медіа, окрім можливості самовиражатися, створив для нас і нові виклики. Особливо коли мова заходить про відносини, що зароджуються. Адже найчастіше вони супроводжуються аналізом всього, що є доступним про людину в інтернеті. Це можуть бути кумедні дрібниці, несподівані відкриття або навіть відверті фотографії, які викликають питання про те, чи варто приймати таку поведінку у майбутньому партнері.

Що ж робити, якщо ви знаходите відверті знімки дорогої вам людини, які продовжують з'являтися в її профілі, здається, без натяку на те, що колись можуть бути приховані від сторонніх очей? І хоча початкова реакція може бути позитивною, надалі подібний контент, швидше за все, підштовхне до роздумів — чи слід підтримувати таку відвертість, чи потрібно все це негайно зупинити.

І як тоді вчинити, якщо партнер не має наміру припиняти публікувати свої відверті фото, а ви не хочете рвати стосунки?

Змиритися

По-перше, необхідно зрозуміти, що ваш партнер вже знайшов спосіб самовираження. І це сталося до знайомства із вами. Незважаючи на те, як таку поведінку можна було б назвати – спробами привернути увагу інших чи ще якимось чином, насправді це свідчить про інше. Вам важливо усвідомити, що ви зустріли людину, яка впевнена в собі і своїй сексуальності, а значить вам пощастило.

Unsplash

Знайти баланс

Однак, якщо ви все ж таки відчуваєте дискомфорт від деяких знімків, не варто просто мовчати і вдавати, що все в порядку. Краще відкрито обговорити свої сумніви, але у позитивному ключі. Важливо уникати вульгарних коментарів чи спроб заборони. Подайте партнеру сигнал про те, що вас турбує не стільки спосіб самовираження, скільки думки інших людей з цього приводу та окремі фотографії.

Unsplash

Взяти участь

Якщо ж хочете показати свою підтримку та розуміння, тоді найкраще включитися до цього процесу. Запропонуйте зняти фото один одного або взяти участь іншим чином, наприклад, запропонувати ідею до зйомки. Це покаже, що ви не проти подібних фотосесій, а навпаки, можете насолоджуватися та надихатись таким видом творчого самовираження. І, можливо, це дозволить вам уникнути появи надто відвертих знімків партнера.

Unsplash

Залишити коментарі

Це важливий момент у підтримці та розумінні. Не варто боятися залишати позитивні (але не надто відверті) коментарі під фото. Наприклад, висловіть своє захоплення художньою стороною зйомки або порівняйте із творами зі світу фотографії чи мистецтва. Це не тільки круто та прогресивно, але й захоплююче. Після таких коментарів зацікавленим вуайєристам буде незручно залишати дивні емодзі або відверті натяки.

Unsplash

Ну а поки ви в роздумах про те, з якими фото у соціальних мережах вашого партнера готові погодитись, можете подивитися роботи професійного ню-фотографа.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK