Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Остуди свій запал: сходи в спортзал, на концерт, пограй у футбол, випий з друзями, стань ініціатором бійки в барі. Роби що завгодно, але тільки тримайся від цих дівчат подалі

Ось повний список жінок, з якими не рекомендуємо заводити стосунки. Це збереже твою репутацію, банківський рахунок, роботу та друзів.

Сестра твого друга

Читай також: Як правильно поводитися з жінкою: 10 чоловічих порад

Дівчина, яку знаєш найкраще, зазвичай до тебе прив'язується найбільше. І не дай Боже такою виявиться сестра твого друга. Якщо друг - мужик нормальний, і ти не поводитимешся як худоба (худоба - порівняння, а не лайка), то в кращому випадку ви проігноруєте незручні моменти, або просто побалакати по душах. У гіршому (якщо він — не нормальний, і/або ти по відношенню до сестри зовсім некоректно поведешся) — чекай наслідків.

Твоя секретарка

Існує безліч причин, через які не потрібно цього робити. Можна навести всі типи проблем, які ти можеш накликати на свою голову (юридичні та інші). Але навіть якщо в тебе вперше пройде гладко, все одно є ризик виникнення нюансів. Наприклад: вам доведеться шукати затишні місця в офісі – для ваших "ліжкових" ігор. Та й секс (любов) на роботі сильно відволікає від самої роботи, особливо якщо ти її начальник.

Решта співробітників завжди стежитиме за тим, що ти робиш. І що найгірше, як тільки ваші стосунки закінчаться, вона постійно над тобою жартуватиме, можливо, навіть використовувати як важіль тиску, або навіть кепкуючи розповідати подругам, як ти ніяково намагався налаштуватися на ритм, стоячи навшпиньках, поки вона лежала на твоєму робочому столі.

Сім типів дівчат, з якими не варто заводити стосунки

Сім типів дівчат, з якими не варто заводити стосунки

depositphotos.com

Колишня дівчина

Мабуть, ти про це вже чув: ніколи не слід зустрічатися з колишніми дівчатами. Особливо коли самотність приходить у твоє життя, а колишня стає все більш привабливою і спокусливою.

Читай також: Флірт невдахи: ТОП-5 непробачних помилок

Через кілька років триразового харчування, яке ти сам готував, тебе легко можна підкупити, якщо вона принесе твою улюблену курку з пармезаном сьогодні, і твій улюблений віскі наступного дня. Якось вона може прийти і прибратися у твоїй квартирі, і тобі захочеться якоїсь постійності. Самотність змусить тебе забути причину, через яку ви розлучилися. Але якщо зважишся на новий виток відносин, всі ці причини проявляться знову і дуже швидко.

Дівчата легкої поведінки

Сенс такий: припустимо сидиш ти у нічному клубі. Перед тобою красуня. Її неосяжні груди постійно мелькають перед твоїм обличчям, як два дельфіни на горизонті. Збиває з пантелику, чи не так? Насолоджуйся одним вечором, а коли зустрінеш її наступного дня в барі, то зроби розумно - скажи "привіт", вибачся і йди далі.

Колишня дівчина твого друга

Коли стаєш свідком розриву стосунків друга та його дівчини, безперечно почнеш про це замислюватися. Адже ви проводили багато часу разом, у вас склалися певні стосунки, щоправда, не сексуального характеру. У твоїй уяві почне вимальовуватися картина "а як би було в мене з нею?", А її теперішня свобода тільки підігріватиме цей інтерес. Але ми тебе попереджаємо: цього не можна робити. Якщо ти цінуєш дружбу, уникай близьких стосунків із цією пасією за всяку ціну.

Читай також: Як налаштувати дівчину під себе: 4 поради

Підуть чутки про те, який ти друг насправді. Відразу постраждає твоя репутація. Незалежно від того, як давно закінчилися їхні стосунки, друзі вони зараз чи ні, навіть якщо твій друг знайшов собі нову даму, відповідь завжди – ні. Запам'ятай це назавжди.

Сім типів дівчат, з якими не варто заводити стосунки

Сім типів дівчат, з якими не варто заводити стосунки

mademan.com

Дівчина-піранья, яка вимагає багато уваги

Дівчина, яка вимагає багато уваги та догляду, — це один із тих типів жінок, з якими теж не потрібно зустрічатися. Оскльки не виключено, що любить вона тебе за твої зароблені кошти. Ти працюєш - а вона все вимагає і вимагає. А навіть якщо їй від тебе потрібні не гроші, а справді просто увага, все одно це не варіант. Бо в тебе має бути небагато (а може й багато) свободи та особистого простору, які ти маєш витрачати на себе, а не на думки про те, як їй знову догодити.

Стриптизерка

Це навіть набагато дивніше, ніж дівчата легкої поведінки. Ні, вона не роздягається, щоб оплатити своє навчання. Так, вона може бути дуже красивою, але незабаром ти станеш практично її охоронцем, думаючи, що зможеш захистити її честь від зазіхань хлопців, які запросили її на холостяцьку вечірку.

Читай також: Як зробити подругу коханкою: 4 кроки

І подумай, якою буде твоя реакція, коли твою стриптизерку запросять для приватного танцю, де якийсь товариш запропонує їй додаткову оплату за “щасливе закінчення” цього самого танцю.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK