Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

До нього увійшли 200 винаходів та гаджетів.

На цей раз список розділений на два десятки категорій, починаючи від транспортних засобів, закінчуючи додатками зі штучним інтелектом.

Ось кілька, на нашу думку, найцікавіших.

Humane Ai Pin. Вихідці з Apple переосмислили підхід до створення смартфонів та сконструювали гаджет без екрана. Він зокрема відповідає на запитання, відправляє повідомлення, аналізує предмети з використанням камери. А робить пристрій усе це через голосове керування.

пресс-служба

Duolingo Music. Безкоштовна платформа вивчення мов запропонувала новий формат навчання музиці в ігровій формі. За допомогою віртуального фортепіано можна освоїти гармонію, навчиться відчувати ритм, визначати тональність та багато іншого. Для учнів зараз є понад 200 популярних мелодій.

пресс-служба

Sightful Spacetop. Свого роду лептоп доповненої реальності. За допомогою невеликих окулярів можна бачити 100-дюймовий віртуальний екран, а керувати комп'ютером дозволяє бездротова клавіатура та трекпад.

пресс-служба

Logitech Playseat Challenge X. Складане крісло для геймерів, яке завдяки своїй компактності та ціні стало золотою серединою в плані зручності та мобільності.

пресс-служба

Graphene Radiator. Складаний інноваційний віртуальний камін. Любителі спостерігати, як горить вогонь, зможуть без проблем розмістити гаджет у себе в квартирі та бути спокійними, що пожежна служба не прийде до них у гості. Камін може нагріватися до 75 °C, використовуючи всього 200 Вт потужності.

пресс-служба

Sphere. Музично-розважальна арена, що відкрилася цього року у Лас-Вегасі, стала його головним туристичним місцем. Висота гігантського сферичного екрану-будівлі становить 111,5 метра, а ширина 157,3 метра. Зовнішня поверхня арени покрита 1,2 млн світлодіодних модулів розміром з хокейну шайбу. Сфера вміщує 17 тисяч осіб, яким показують аудіо-візуальні вистави на вигнутому екрані розміром 111 на 157 метрів, із 167 тисячами аудіоколонок.

пресс-служба

Bhout Bag. За допомогою різних датчиків та 3D-камери перша боксерська груша зі штучним інтелектом здатна вимірювати швидкість, силу, точність та техніку кожного удару. А скласти персональне тренування допоможе мобільний додаток, розроблений спеціально для цього високотехнологічного гаджета.

пресс-служба

Zoox Autonomous Employee Shuttle Service. Вже не концепт, а цілком реальний транспортний засіб – повністю безпілотний шатл, який доставляє співробітників дочірньої компанії Amazon на роботу.

пресс-служба

З повним списком можна ознайомитись тут.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK