Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

У гарнітури доповненої реальності Apple Vision Pro тендітне скло, його можуть пошкодити навіть ключі та монети.

Багато користувачів, які купили очки доповненої реальності Vision Pro від Apple, скаржаться на їхню крихкість. Особливо критикують якість скла, з якого виготовлено передню частину гарнітури.

Блогер Зак Нельсон, також відомий під ніком JerryRigEverything, вирішив протестувати Apple Vision Pro на міцність. Він опублікував ролик із краш-тестом на своєму YouTube-каналі. За день відео зібрало понад 3,3 мільйона переглядів та 146 тисяч лайків.

"Найбільше мене цікавила міцність зовнішньої напівпрозорої панелі гарнітури, в яку вбудовані камери та сенсори", - зазначив Зак.

Він виявив, що панель зроблена з досить тендітного ламінованого скла з пластиковим покриттям.

"Я був здивований, дізнавшись, що пластик дуже тендітний і легко ушкоджується", - додав Нельсон.

Для свого тесту блогер використав 10-бальну шкалу Мооса. В результаті фронтальна панель гарнітури отримала всього два бали. В той же час, надійність передньої панелі більшості сучасних смартфонів складає 6 або 7 балів за цією ж шкалою.

За словами Нельсона, навіть прості предмети, такі як ключі, монети, здатні пошкодити скло Apple Vision Pro.

У той же час, корпус окулярів пройшов краш-тест блогера і виявився напрочуд жорстким, не піддавшись навіть сильному згинанню.

Крихкість не єдина проблема Apple Vision Pro, за словами Нельсона. Декілька неправильних спроб ввести пароль блокують гаджет, перетворюючи його на "цеглину". Вирішити цю проблему самостійно неможливо, потрібно звертатися до магазину, де були куплені окуляри, або служби підтримки AppleCare.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK