Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Купертинівці провели її швидко і в Ютюб

Так, ви правильно прочитали: сьогодні вночі відбулася друга осіння презентація від Apple. Тривала вона всього півгодини і мала назву "Scary Fast" - «Жахливо швидко». Із чим була пов'язана назва не зовсім зрозуміло. Чи то з тим, що презентація відбулася напередодні святкування Хеловвіна. Або через те, що її тривалість становила «рекордні» тридцять хвилин.

Отже, що представили в Apple?

Сімейство процесорів M3

Воно включає чіпи M3, M3 Pro і M3 Max. Серед головних нововведень можна відзначити виділення оперативної пам'яті виключно під поточні завдання, використання новітніх технологій для рендерингу високоякісної графіки та підвищення продуктивності – до 40%.

Apple

MacBook Pro та iMac

Базова 14-дюймова версія MacBook Pro тепер працює на чіпі M3 та 8 ГБ оперативної пам'яті (замість колишніх 16 ГБ). Крім того, стартова ціна зменшилась на $400. Також був представлений новий колір – Space Black, який буде доступний лише для версії з чіпом M3 Pro. Щодо моноблоків iMac, то в них просто встановили новий процесор M3.

Apple

Apple

Ну і ще: це точно сподобається любителям професійних зйомок на телефони - вся презентація була знята з використанням iPhone 15 Pro Max .

Apple

Apple

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK