Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

За даними інсайдерів, Apple веде роботу над двома прототипами iPhone, які будуть складатись по горизонталі.

Apple планує створити розкладний iPhone, повідомляє The Information із посиланням на власні джерела.

Інсайдери видання повідомляють, що компанія розробляє два прототипи iPhone, які будуть складатися по горизонталі. Таким чином "купетинівці" вирішили відповісти конкурентам, які вже мають у своїй лінійці подібні девайси — йдеться про Samsung, Google, Motorola та низку китайських брендів. У той же час, в Apple розраховують, що їх смартфон буде тоншим, ніж у інших виробників.

Читайте також: Інсайдер показав рендер нового iPhone 16 з переробленим дизайном камер

Але на реалізацію цих планів впливає низка технічних складнощів. Зокрема, як за малої товщини оснастити смартфон акумулятором достатньої потужності? Також, в Apple хочуть забезпечити свій складний гаджет зовнішнім екраном. На обидва питання розробники гідних відповідей поки що не знайшли.

Якщо, за словами джерел, новинці не вдасться забезпечити необхідні параметри якості, компанія може відмовитись від ідеї випускати розкладний смартфон.

Однак, як зазначає оглядач техновинок Мін-Чі Куо, розкладний гаджети стають все популярнішими по всьому світу. Особливий інтерес до розкладних телефонів спостерігається в Китаї - одному з найважливіших ринків, де останнім часом американський виробник втрачає свої позиції. Тому, припускає він, через відсутність таких гаджетів в 2024 році Apple може зіткнутися зі значним зниженням обсягів продажів.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK