Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Шалено круті. Ще одна модель, що підтверджує непорушний авторитет і найбагатшу спадщину Omega Speedmaster

Якщо існує бренд, що володіє досвідом та історією створення годинника, призначеного буквально для того, щоб перенести власника в іншу частину Сонячної системи, то це Omega.

Годинник Speedmaster був одягнутий під час першого виходу космонавтів США у відкритий космос, також ця модель прикрашала зап'ястя самого Джеймса Бонда. Але нові Omega Speedmaster X-33 Marstimer буквально виводять наручні аксесуари на новий рівень.

omegawatches.com

А саме: Omega Speedmaster X-33 Marstimer були спроектовані та виготовлені таким чином, щоб їх власник міг визначати час як на Землі, так і на Марсі. Шалено крута і приголомшлива, хоч і не зовсім практична інновація  гідно оцінять тільки ті, що зібралися летіти на «іржаву планету»).

Новинка має корпус діаметром 45 мм і так само міцна, як приваблива і вишукана. А ще, як і будь-яка модель Omega Speedmaster, має кілька цікавинок.

Читайте також: Скелетони та коштовності: 10 найкращих годинників женевської виставки Watches & Wonders 2020

Цікавинки

Контрастний чорний циферблат містить цифровий дисплей, що вмикається після натискання лівої кнопки. На цьому дисплеї відображається час на Марсі. Але це не все. Після цього включається ще й сонячний компас. Виглядає так, що у космосі не загубишся.

omegawatches.com

Дизайн

Головна відмінність моделі – темно-червоний алюмінієвий безель. Колір - посилання до забарвлення найчервонішої планети нашої Сонячної системи.

Ремінець опціональний: міцний металевий браслет можна замінити на характерний смугастий ремінець НАТО (тепер Джеймс Бонд десь сильно потирає руки).

За словами президента і головного виконавчого директора Omega Рейнальда Ешліманна, годинник відсилає до спадщини компанії в галузі космічних подорожей та інноваційних технологій.

Читайте також: Товщина — 2 мм: як виглядає найтонший годинник у світі

«Бути тут, на Землі, і мати можливість відслідковувати її рух, надає терміну «годинник» абсолютно нового змісту», — якось розмріявся він на одній із прес-конференцій.

omegawatches.com

Резюме

Годинник явно не з цієї планети. Не двозначно на це натякає не лише їхня стриманість та краса, але й цінник — $6 400.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK