Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

У Китаї показали суперкар із інноваційними електродвигунами, який вміє їздити на трьох колесах.

Бренд YangWang належить найбільшому китайському автовиробнику BYD. До останнього під цією маркою випускався лише позашляховик U8, який міг розвертатися на місці та плавати, проте цього тижня розпочався прийом замовлень на спортивне купе U9, що було представлене ще минулого року.

Електричний гіперкар отримав чотири мотори сумарною потужністю 1306 кінських сил. Завдяки чому авто розганяється від нуля до сотні за 2,36 секунд, а максимальна швидкість при цьому - 310 км/год. Акумулятора ємністю 80 кВт год має вистачити на 465 км (за циклом CLTC), але через нього U9 вийшов досить важким - гіперкар важить 2475 кг.

Читайте також: Перший автомобіль Xiaomi: ще не надійшов у продаж, а вже потрапив у аварію

Ті самі стрибки та розвороти на місці (можете оцінити у відео наприкінці тексту) стали можливими завдяки підвісці DiSus-X. Крім реагування на нерівності дороги вона дозволяє не тільки піднімати та опускати кузов у межах 75 мм, але й буквально продовжувати рух на трьох колесах. З демонстраційною метою інженери навіть навчили автомобіль «танцювати».

Салон виглядає досить приємно: все оббите алькантарою, а ось величезних дисплеїв, що займають увесь простір, помічено не було. Невеликий мультимедіа-екран у центрі торпеди має діагональ 12,3 дюйми, але при цьому розташований вертикально, що дозволяє візуально заощадити місце.

Ну і головне: що там з ціною? Стартова ціна YangWang U9 - $233 500, а для придбання потрібно внести аванс у розмірі майже $42 000 (його вам не повернуть, якщо ви вирішите відмовитися від покупки).

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK