Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Седан і хетчбек отримали нові грати радіатора і бампери з великими повітрозабірниками, через що зовнішній вигляд авто став трохи спортивнішим.

У сімействі з'явилася модифікація Allstreet, яка по суті стала посередині між звичайним «хетчем» A3 і повноцінним кросовером Q3. На ній грати радіатора розташовані трохи вище - так дизайнери Audi підкреслили збільшений кліренс новинки (+30 мм порівняно зі звичайною версією). Щоправда, повного приводу quattro у нових A3 поки що немає.

Читайте також: Заряджений хетчбек від Mercedes у зеленому кольорі? Чому б і ні!

Салон також трохи освіжили: змінилися центральна консоль і селектор коробки передач, з'явилася нова акустика, розширилися можливості асистентів водія. Сидіння, передня панель, центральна консоль і дверні карти тепер оброблені новими матеріалами, у тому числі й переробленим мікроволокном Dinamica.

Читайте також: MG повертається: на Женевському автосалоні було представлено новий хетчбек MG3

До оновленого авто можна додати двозонний клімат, адаптивний круїз-контроль, асистент паркування, автоматичне дальнє світло та розпізнавання дорожніх знаків. Але ці функції доступні лише за доплату.

Читайте також: Rolls-Royce представив найдорожчий автомобіль: родстер Arcadia Droptail

На старті продажів Audi A3 буде доступна лише з двома 1,5-літровими моторами (бензиновим та дизельним). Вони розвивають по 150 л. і працюють у парі із семиступінчастим «роботом», при цьому бензинова «четвірка» доповнена м'якогібридною системою.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK