Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Це одна з чотирьох машин, створених на замовлення для найзаможніших клієнтів компанії.

Відповідальність за створення цього унікального автомобіля лежить на підрозділі Rolls-Royce Coachbuild, що спеціалізується на індивідуальних проектах на замовлення. Arcadia – третій родстер з обмеженої серії Droptail, яка має складатися з чотирьох таких автомобілів.

Авто виділяється білим кольором кузова, доповненим елементами зі скла та алюмінію, що створює враження нескінченної глибини. Задній майданчик, що виконує аеродинамічну функцію, оброблена шпоном Santos Straight Grain.

Читайте також: Срібна примара: як виглядає найдорожчий автомобіль в історії Rolls-Royce?

Салон автомобіля виконаний зі шкіри двох кольорів, а також має вставки із того ж шпону. На передній панелі встановлений годинник із найскладнішим циферблатом в історії Rolls-Royce. Його розробка зайняла понад два роки, а виготовлення – п'ять місяців. Складний візерунок складається з 119 граней - символічної кількості, що символізує 119-річчя марки, коли свій автомобіль побачив перший клієнт компанії.

Технічні характеристики авто тримаються в секреті, але журналістам стало відомо, що під капотом встановлений 6,6-літровий V12 твін-турбо двигун потужністю 593 кінські сили. Офіційна ціна також не розголошується, але кажуть, що Arcadia Droptail коштувала замовнику $30 млн.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK