Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Зовнішніх змін не так багато, основні переробки торкнулися силового агрегату.

Легендарний «гелік» пережив останнє велике оновлення у 2018 році. Воно стало настільки масштабним, що цілком тягнуло на наступне покоління, але з якоїсь причини Mercedes-Benz залишила позашляховику минулий індекс. Модель 2025-го вони чомусь назвали all-new, хоча до неї більше підходить поняття «рестайлінг».

Зовнішніх змін не так багато. Оновлений G-клас отримав нові бампери і радіаторні грати (при цьому G 63 має ті ж вертикальні «прути»), а також свіжий дизайн дисків. Решту інженери з Mercedes вирішили ніяк не змінювати.

Салон також практично не змінився. Екрани перекочували з минулої ітерації, але цифрова панель приладів тепер відображає ряд позашляхових показників (наприклад, положення кузова та кут повороту коліс). Було перероблено блок клімат-контролю, а також встановлено нове кермо.

Читайте також: Заряджений хетчбек від Mercedes у зеленому кольорі? Чому б і ні!

Усі масштабні зміни сховалися під капотом. G 500 попрощався з V8 і тепер його місце зайняла рядна турбошестерка 3.0 на 449 сил. Турбодизель 2.9, який ставили на версії G 350 d та G 400 d, теж замінений трилітровою версією на 367 конячок.

Обидва ці варіанти також отримали гібридну надбудову. Дев'ятиступінчастий «автомат» і постійний повний привід із трьома блокуваннями диференціалів та знижувальною передачею залишилися незмінними.

У продажу оновлений G-клас з'явиться найближчими місяцями. Подейкують, що ціна стартуватиме з €123 000.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK