Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Ціна на це авто стартуватиме від 20 тисяч євро.

Британська марка MG, яка вже кілька років входить до китайського концерну SAIC, показала гібридний хетчбек MG3 третього покоління. Насамперед новинка орієнтована на європейський ринок.

Востаннє MG3 оновлювали у далекому 2017-му. Дизайном нового покоління займалася студія з Шанхаю, і це дало свої плоди: хетчбек виглядає досить сучасно. Найбільше в очі впадають яскраві деталі - масивні грати радіатора, 16-дюймові легкосплавні диски та спойлер.

Читайте також: Цей гіперкар вміє стрибати та танцювати: знайомимося з YangWang U9

Найважливіше у новому MG3 – система Hybrid+. Вона поєднує в собі 1,5-літровий ДВС і електромотор, проте цей плюс у назві поставлено недарма — у цьому тандемі акцент зроблений на електричну частину, яка виявилася продуктивнішою за бензинову. Сумарна пікова потужність – 194 к.с., що дозволяє автомобілю розганятися до сотні за 8 секунд.

У базовій комплектації хетчбек має цифрову 7-дюймову панель приладів, 10,25-дюймову медіасистему iSmart, камеру заднього виду та кондиціонер. Серед інших опцій - камери кругового огляду та адаптивний круїз-контроль.

Продаж нового MG3 в Європі почнеться вже в червні. Очікується, що ціна на автомобіль стартуватиме з 20 000€, і це трохи дешевше за основних конкурентів.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK