Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Здається, це той випадок, коли Audi додасть вогню ринку сімейних універсалів

Audi RS 6 Avant GT - авто, яке, як здається, переверне уявлення про сімейні автомобілі. Натхненний легендарним гоночним Audi 90 quattro IMSA GTO 1989 року, цей екстремальний універсал є серійною версією концепту RS 6 GTO , представленого чотири роки тому. Усього буде випущено 660 екземплярів цього автомобіля, кожен з яких оцінюється приблизно в €220 000.

Він не тільки успадкував ліврею Audi 90 quattro IMSA GTO, але і втілив в собі дух легенди через радіаторні грати та бампера. З капотом і крилами з карбону, 22-дюймовими дисками, карбон-керамічними гальмами та спойлером на даху, цей універсал вселяє повагу з першого погляду.

Інтер'єр Audi RS 6 Avant GT виконаний у чорному кольорі з контрастними червоними вставками, включаючи спортивні ковшеподібні крісла з яскравими ременями. Кожен автомобіль супроводжується індивідуальним номером, розміщеним на центральній консолі.

Версія GT оснащена чотирилітровою V8, що видає 630 кінських сил, восьмиступінчастою коробкою передач і повним приводом quattro. Розгін до 100 км/год займає лише 3,3 секунди, а максимальна швидкість сягає 305 км/год.

Ці 660 екземплярів, ймовірно, стануть останніми неелектрифікованими автомобілями сімейства, оснащеного турбомотором V8. Мабуть, ми з вами ще застанемо захід сонця епохи двигунів внутрішнього згоряння.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK