Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Аналогів Lamborghini Espada, тюнінгованого дива техніки, немає.

Читайте також: Как лишиться Lamborghini: австралийцы разбили Diablo сразу после покупки

Багато шанувальників унікальних Lamborghini давно тішать надії на те, що компанія відродить виробництво культових 4-місних моделей, але поки що такого не передбачається. Тому французи з майстерні Danton Arts Kustoms засукали рукави і взялися за доопрацювання Lamborghini Espada 70-х років.

Італійці побудували лише 1217 чотиримісних гранд-турерів Espada, що в наш час говорить про рідкість та високу ціну. Мало хто з любителів класики дозволить собі таке доопрацювання авто-ікони.

Свій проект кастомайзери присвятили 50-річчю моделі.

Читайте також: Уникальный тюнингованный Bugatti Chiron от ателье Mansory выставили на продажу за более $4 миллиона

Автомобіль, що лежить в основі рет-роду, був випущений у 1968 році. Danton залишили на місці оригінальний V12, а ось кузов довкола видалили. Висоту даху знизили, натомість збоку додалися стильні "плавці". Передньої частини авто немає від слова взагалі, двигун можна розглянути в деталях, лише створена з нуля накладка з двома круглими фарами прикриває його попереду.

Вікон у машини теж немає, однак є великі та широкі колеса з шинами Michelin, повітрозабірники від Reventon та багато металевих пластин із заклепками.

Через кілька місяців суперкар 1970-х років Lamborghini Espada у вигляді рет-роду продадуть на аукціоні Mecum у Флориді, а отримати за нього планують не менше 200 тисяч доларів.

Також тобі буде цікаво дізнатися про:

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK