Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Архаїчний дизайн не завадив технологічним наворотам.

Новий концепт від Mercedes-Benz – Vision Mercedes Simplex – реально може шокувати своїм зовнішнім виглядом. Начебто і зроблений із сучасних матеріалів, але на вигляд - данина автомоді початку ХХ століття.

Німецький автопром вирішив просто винайти автомобіль знову на основі 120-річного дизайну Mercedes 35 PS, але з відтінками футуризму.

Спортивний автомобіль всього на два місця зовсім не схожий на будь-що з інших концептів Mercedes, це просто відверте ретро. Сидіння є диваном на двох, рульове колесо досягає підлоги, лобового скла в принципі немає, а замість багажника - шкіряна брендована валіза. Все, як на початку ХХ ст.

Але коли починаєш придивлятися - дуже помітний плавний візуальний перехід екстер'єру в інтер'єр. Великий дисплей зі вставками з рожевого золота (чому б і ні, можуть собі дозволити), відображає необхідну інформацію в даний момент, а ще екран може проектуватися на поверхню передньої панелі.

Також можна помітити, що трикінцевими зірочками Mercedes-Benz усипаний весь кузов та елементи декору, а також на кермі, колесах, замках капота, малюнку шин та валізі.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK